Editörün Seçtikleri Keskin Color'dan Zoo Serisi

Keskin Color'dan Zoo Serisi

31.03.2016 - 12:07 | Son Güncellenme:

50 yıllık deneyimi ve üstün kaliteye sahip ürünleri ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color, şimdi ZooSerisi ile hayvanları sevenlere hoş bir sürpriz yapıyor.

Keskin Colordan Zoo Serisi

Üzerinde farklı hayvan figürleri bulunan defterler, günlük tutmak, şiir yazmak, okulda ya da ofiste kullanmak için ideal alternatifler sunuyor.

Haberin Devamı

Hepimiz hayvanları çok seviyoruz. Ancak şehirde yaşayan insanlar olarak sevimli dostlarımızı, başka kıtalarda yaşayan canlıları sadece hayvanat bahçelerindegörebiliyoruz. Kırtasiye sektöründe birbirinden farklı çizgide ürün serileri ile adından söz ettiren Keskin Color şimdi bu sevgiyi hayatlarına taşımak isteyenler içinZooSerisini üretti. Hem işte ya da okulda hem de evde günlük yazmak için değerlendirebileceğiniz defterler, kolayca yanınızda taşıyabileceğiniz ölçüleri ile dikkat çekiyor.

Zürafa, baykuş, kelebek ve kaplumbağa gibi farklı canlılarıkapağına taşıyan,rengarenkZoo Serisi, üstün kalitesi ile de fark yaratmayı başarıyor. Ürünler, ISO 9001, OHSAS 18001 ve ISO14001 belgeleriyle kalitesini güvence altına alıyor.

Haberin Devamı

Keskin Color’ınZooSerisi seçkin kırtasiyelerde sizleri bekliyor…

Yazarlar