Editörün Seçtikleri KIKO Milano güneş bakım serisi

KIKO Milano güneş bakım serisi

12.06.2017 - 11:00 | Son Güncellenme:

İtalya'nın lider kozmetik markası KIKO Milano’nun güneş bakım serisi bu yaz hayalinizdeki cilt tonuna sahip olmanızı mümkün kılıyor

KIKO Milano güneş bakım serisi

İtalya'nın lider kozmetik markası KIKO Milano’nun güneş bakım serisi bu yaz hayalinizdeki cilt tonuna sahip olmanızı mümkün kılıyor

Haberin Devamı

2017 yılında güzellik sektöründe 20. yılını kutlayan KIKO Milano, yaz aylarında da güneş bakım serisi ile çantaların olmazsa olmazı oluyor! Vücut, yüz, dudaklar ve saçlar için farklı ürün seçeneklerini bir arada sunan KIKO Milano Güneş Bakım Serisi, bu yaz güneşin keyfini çıkartırken en büyük yardımcınız olacak.

KIKO Milano Güneş Bakım Serisi:

SOLAR PROTECT INTENSIFIER: SPF 6, düşük korumalı yüz ve vücut için bronzlaşma balsamı. Isı ve ışığa dayanıklı olan balsam, güneş olmadan da ince bir tabaka halinde kullanıldığında sarımsı, kahverengimsi bir cilt tonuna kavuşmamızı sağlar. Yağlı görünmesine karşın ciltte yağlı bir görüntü oluşturmaz. Hassas ciltler üzerinde test edilmiştir.

SOLAR PROTECT SPRAY: Güneş öncesi cildin daha nemli olmasını sağlayan, UVA/UVB ışınlarından orta derecede koruyan spf 20 koruma faktörlü sprey. Ciltte kızarıklık ve leke oluşumunu engeller. Aynı zamanda cildin bronzlaşmasında ve bronz kalmasında etkisi yüksek yüz ve vücut spreyidir.

Haberin Devamı

SOLAR PROTECT LOTION: Spf 15 orta derece koruma faktörlü, ciltte kolay emilebilen, kalıcı bronzluk için etkili ve kahverengi bir tene ulaştıran losyon. Isı ve ışıktan koruma filtresi özelliği olan losyonu güneş öncesi yüz ve vücutta rahatlıkla kullanabiliriz. Cildin nem dengesini güneş altında uzun süre korur.

SOLAR PROTECT SERUM: Sadece yüz için kullanılan hiyalüronik asit ve spf 15 koruma faktörlü, çift fazlı serum. Cildin korunması ve nemlendirilmesi için, günlük bakımda etkili olan bu serum ilk kullanımda ciltte yağlı bir his bıraksa da kısa bir süre sonra cildin görünümünü daha canlı ve nemli gösterecektir. 5-6 damla yüzümüz için yeterli bir ölçüdür. Isı ve ışığa karşı koruma sağlayan serum ciltte kalıntı bırakmadığı gibi kızarıklık ve leke oluşumunu da engeller. Ürün, makyaj öncesi bir nem bazı olarak da kullanılabilir.

SOLAR PROTECT BALM: Dudaktaki nem dengesini koruyan, güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyan spf 20 koruma faktörü olan dudak balm’ı. Dudaktaki renk değişimini engellemesinin yanı sıra yağlı bir görüntü bırakmadan gün boyu canlı ve nemli görüntü sağlar. Hindistan cevizi ve egzotik meyve kokusu alternatifi ile daha rahat kullanım imkanı sağlar.

Haberin Devamı

SOLAR PROTECT GLOW: Kademeli ve ideal şekilde bir bronzluk için spf 30 koruma faktörü içeren krem aynı zamanda içerindeki ışıltı sayesinde cildin daha canlı, nemli ve ışıltılı görünmesini sağlar. Sadece yüz için kullanılan bu kremin yüksek ısı ve ışığa karşı duyarlılık göstermesi ve koruması ürünün özellikleri arasındadır. Daha sağlıklı ve kahverengimsi bir tona sahip olmak için ideal bir seçenek olan krem 28 günün sonunda test edilmiş bir hidrasyon dengesi sağlar.

SOLAR PROTECT LOTION: Spf 30 yüksek koruma faktörü sayesinde yüksek derecedeki ısı ve ışığa karşı yüzümüzü ve vücudumuzu koruyan, gün boyu nem dengesi sağlayan losyon. Aynı zamanda ciltte oluşabilecek kızarıklık ve lekeleri önler. Cilde doğal bir parlaklık veren losyonu güneş öncesi ve güneş olmadan da kullanabiliriz.

SOLAR PROTECT CREAM: Özellikle ilk güneşlenmede kullanılması önerilen spf 50 koruma faktörüne sahip krem cildimizin ve vücudumuzun en alt tabakasına kadar nüfuz eder ve yoğun nem vermesi sebebiyle gün boyu korur. Aynı zamanda cildi hassas olan, alerjik reaksiyona meyilli ve leke oluşumuna müsait ciltlerde ideal bir görüntü ve koruma sağlar.

Haberin Devamı

SOLAR REVINE GEL: Aloevera etkisi ile canlandırma ve yatıştırmaya yarayan jelin içeriğindeki portakal çiçeği esansı, ferahlatıcı etki yaratır. Cilde nazikçe uygulanması gereken jel hassasiyete karşı duyarlı ve etkilidir. Güneş sonrası yatıştırma ve tazeliği koruyup dengelemek üzere tasarlanmış bir teknolojiye sahiptir.

SOLAR REVINE LOTION: Güneş sonrası uzun süre bronzluğu korumak ve aynı zamanda bunu korurken canlı ve taze bir görünüm kazanmak için hazırlanmış bir losyondur. Isı ve ışık sonrası kurumaya başlayan ve pul pul olan cildin görünümünü değiştirip uzun süre aynı sağlıklı ve canlı görüntüde kalmasını sağlar.

SUNLESS TAN CREAM: Güneş ışınlarına ve etkisine maruz kalmadan bronzlaşmak isteyenler için tasarlanmış bir krem. Ürünün kullanımdan 28 gün sonrasında test edilmiş kalıcı doğal bir bronzluk ve nem dengesi vardır. Yüz ve vücuda kolayca uygulanabilen ve hızlı emilen bu krem aynı zamanda sağlıklı bir görünüm kazandırmaktadır.

Haberin Devamı

SUNLESS TAN MAUSSE: Köpük şeklinde tasarlanmış ürün, güneş ışınlarına ihtiyaç duymadan kısa süre sonra düzenli kullanımda doğal bir bronzluk ve sağlıklı bir görünüm sağlar. Bileşenleri sayesinde yoğun nem dengesi sağlayan ürünü nazik, hızlı ve iyi şekilde dağıtmak ürünün performansını ve etkisini artıracaktır.

SOLAR HAIRCARE OIL: Güneş öncesi ve güneşlenirken kullanacağımız, tuz, güneş, kum gibi saçlarımızı yıpratan etkilere karşı spf 6 koruma faktörlü saç yağı. Saçların daha canlı görünmesini sağlayan ve yıpranmayı engelleyen yağ, güneş öncesi saça uygulandığında, saçları güneşin ve diğer dış etkenlerin zararlarından korur.

SOLAR HAIRCARE SERUM: Güneşten sonra saçın doğal canlılığını ve ışıltısını korumak için kullanılacak olan spf 6 koruma faktörlü serum. Güneş sonrası temiz saça uygulandığında zarar görmüş noktaları onarır, daha sağlıklı ve canlı bir görüntü kazandırır.

Yazarlar