Editörün Seçtikleri KIKO Milano Tropical Heat Koleksiyonu

KIKO Milano Tropical Heat Koleksiyonu

17.04.2017 - 12:04 | Son Güncellenme:

KIKO Milano, Leitmotiv tarafından tasarlanan yeni sınırlı üretim kapsül koleksiyonu ile 20. yıl dönümünü kutluyor.

KIKO Milano Tropical Heat Koleksiyonu

KIKO Milano’nun, 20. yılını kutlamak için gelecek vadeden tasarımcılarla birlikte hazırladığı kapsül koleksiyonlar Tropical Heat ile devam ediyor. KIKO Milano’nun enerjik ve renkli koleksiyonu, İtalyan moda sistemine yeni girmiş olan Leitmotiv markasının arkasındaki yaratıcı dehalar Juan Caro ve Fabio Sasso tarafından tasarlandı.

Haberin Devamı

İki tasarımcı, KIKO MILANO için eğlenceli ve canlı bir koleksiyon yarattı. Tropic Heat; renkli, hayat dolu ve pozitif enerji yüklü olmasıyla dikkat çekiyor. Çiçek ve meyvelerle süslenmiş ürünlerin görünümü, tasarımcıların eklektik tarzını yansıtıyor.

Yazın güneşli atmosferi, kokuları ve renkleri, makyajda da hayat buluyor. Koleksiyondaki pastel renkler meyve tonlarını anımsatıyor ve bazı ürünlerdeki ayrıştırıcı meyve kokuları koleksiyonu daha da eğlenceli hale getiriyor. Dokular, canlı ve hafif bir makyaj etkisi için son derece ince ve duyuları harekete geçirici. Makyaj tarzı ise hayat dolu ve yoğun.

Makyaj ürünlerinin ve ambalajlarının yanı sıra Leitmotiv, Tropic Heat Koleksiyonu’na özel eğlenceli ve bahar desenlerine sahip bir de çanta tasarladı. Aynı zamanda koleksiyon, yorgunluğun belirtilerini ortadan kaldırmaya son derece yardımcı olan canlandırıcı bir göz maskesi de içeriyor.

Haberin Devamı

KIKO’nun sürprizleri kapsül koleksiyonlarla da bitmiyor. 20. Yıla özel olarak her biri kapsül koleksiyondan biriyle ilişkili yedi farklı bileklik ucu ile süslenebilen bir de bileklik hazırlanıyor. KIKO bileziğinizi, Tropic Heat koleksiyonu için tasarlanan bileklik ucuyla daha da zenginleştirebilirsiniz.


TAZELEYİCİ, PARFÜMLÜ SABİTLEYİCİ BAZ SPREY
Meyve aroması ile zenginleştirilmiş su bazlı sprey, yüze canlı bir parlaklık vermek ve makyajın kalıcılığını sağlamak üzere makyaj sonrasında uygulanır. Tropic Heat sersinin tazeleyici, parfümlü sabitleyici baz spreyi 3 renk seçeneğiyle sunulur: 01 Kırmızı meyveler, 02 Yeşil meyveler, 03 Maruçya meyvesi ve hindistan cevizi sütü.
Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Fiyat: 31,95 TL

DUDAK VE YANAK İÇİN MEYVE AROMALI RENKLENDİRİCİ.
Doğal, yağ bazlı formülü sayesinde ürün kolayca uygulanan meyve aromalı stikler dudaklarınıza baharın renklerini ve parlaklığını yansıtırken yanaklarınıza da şekil verir. Kayısı, şeftali ve hindistan cevizi olmak üzere üç aromaya sahip olan bu ürünlerin kullanımı eğlenceli ve keyiflidir. Tropic Heat serisinin meyve aromalı renklendiricisi, 3 renk seçeneğiyle sunulur: 01 egzotik mercan, 02 tatlı leylak, 03 meyveli sangria.
Dermatolojik olarak test edilmiştir. Komedojenik değildir.
Fiyat: 31,95 TL

Haberin Devamı

TROPIC HEAT NEMLİ STİK
Islak etkili şeffaf stik, yüze ışık saçan, üç boyutlu bir etki vermek için tasarlanmış yeni formülü ile dikkat çekiyor.
Dermatolojik olarak test edilmiştir. Komedojenik değildir.
Fiyat: 31,95 TL

TROPIC HEAT JEL HIGHLIGHTER
Özel "hafıza" teknolojisi sayesinde jel, uygulamadan sonra başlangıç şekline geri döner. Taze ve hafif dokusu, kusursuz bir şekilde eriyip ciltle bütünleşerek ona doğal bir ışıltı katar. Tropic Heat jel highlighter 2 renk seçeneğiyle sunulur: 01 doğal altın, 02 aktif şeftali.
Dermatolojik olarak test edilmiştir. Komedojenik değildir.
Fiyat: 29,95 TL

TROPIC HEAT PASTEL TONLU GÖZ KALEMİ
Tropic Heat serisinin göz kalemi, görünümü tazeler ve canlandırır. Yenilikçi naylon ucu sayesinde yoğun renk kayarak cilde yerleşir ve farklı genişliklerde çizgiler oluşturmanıza olanak sağlar. İstenilen görünümü elde etmek için tek başına veya siyah bir kalem üstüne uygulanabilir. Serinin göz kalemi 4 renk seçeneğiyle sunulur: 01 taze beyaz, 02 sağlıklı yeşil, 03 canlı gök mavisi, 04 siyah.
Oftalmolojik olarak test edilmiştir.
Fiyat: 24,95 TL

Haberin Devamı

TROPIC HEAT TIRNAK CİLASI
Yoğun, cesur rengiyle dikkat çeken ojenin sahip olduğu meyve kokuları ve özleri ile zenginleştirilmiş formül, ojeye karşı konulmaz bir tazelik ve aroma katar. Kapsül Koleksiyonda 3 farklı renkte oje sunuluyor: 01 muhteşem ananas, 02 tropik çilek, 03 çekici mor.
Fiyat: 15,95 TL

TROPIC HEAT CANLANDIRICI GÖZ MASKESİ
Troiıc Heat canlandırıcı göz maskesi’nin içindeki jel, yorgunluk belirtilerini hafifletmeye ve göz bölgesindeki şişkinliği gidermeye yardımcı olur. Kullanmadan önce en az 10 dakika buzdolabında soğutularak uygulanması önerilir.
Fiyat: 24,95 TL

TROPIC HEAT YÜZ PUDRASI FIRÇASI
Yumuşak ve sentetik lifler, toz veya sıkıştırılmış pudranın yüze homojen bir şekilde uygulanmasını sağlar. Fırça kılları; pudra, bronzlaştırıcı ve highlighter için ideal yoğunluktadır.
Fiyat: 44,95 TL

Haberin Devamı

TROPIC HEAT ÇANTA
İlkbahardan ilham alan göz alıcı deseni sayesinde fark yaratan kullanışlı ve geniş çanta Tropic Heat ürünlerinizi saklamak için şık ve kullanışlı bir parça olacak.
Fiyat: 59,95 TL

Yazarlar