Dekorasyon Koleksiyon’dan ofisler için yeni çözümler Simurg’la geliyor

Koleksiyon’dan ofisler için yeni çözümler Simurg’la geliyor

27.04.2012 - 09:57 | Son Güncellenme:

Koleksiyon, yeni markası Simurg ile, KOBİ ve STK’ların oluşturduğu yaratıcı ekonomileri bir kültür öğesi olarak ele alıp farklı ve katılımcı açılımlarla destek vermeyi amaçlıyor.

Koleksiyon’dan ofisler için yeni çözümler Simurg’la geliyor

Bu noktadan hareketle, Simurg serisinde ofisler için birçok farklı mobilya seçeneği ile yaratıcı ekonomilere verimlilik ve uygun maliyetli ürünler sağlanmasını hedeflenmektedir. Bu çözümler arasında Simurg markası bünyesinde özel olarak tasarlanıp üretilmiş ofis koltukları, yönetici masaları, dolap sistemleri, çalışma koltukları, kanepeler ve sehpalar ile kafe ve restaurantlara yönelik alternatifler de bulunuyor.

Koleksiyon markasının kalitesi ve tasarım çizgisindeki ürünlerini satın alma sürecinde ise tüketiciye ek finansman avantajlarla sunuluyor. Bunlardan en önemlileri arasında ise uygun fiyatlandırma ve hızlı teslimat süreleri gösteriliyor.

Simurg Hakkında

Koleksiyon’un 2012 yılı itibariyle yarattığı yeni markası Simurg, ismini bir efsaneden alıyor.

“Simurg (Zümrütü Anka- Phonix), külleriden doğabilen, istek, aşk, yetenek, gayret vadilerini aşabilen gezgin kuşların efsane olmuş hikayesidir.
Kaf dağına doğru var etme yolculuğuna çıkan kuşlardan bülbül gülün aşkına, papağan tüylerinin rengine, kartal yükseklerin kibirine takılmış, kafeslerine, tüneklerine, yanlızlıklarına kapanmışlardır. Yorulanlar vadilerde telef olmuşlar, Kafdağı’na varmayı başaranlar ise Simurg olduklarını, sonunda kendilerine yolculuk yaptıklarını anlamışlardır

Zaman, üretimin ana gövdesi olan küçük ve orta ölçekli kuruluşların
girişimci doğalarını hatırlama, kendilerine güvenme zamanıdır.”

www.koleksiyon.com.tr







Yazarlar