Stil Konfor annelerin ayağına geliyor!

Konfor annelerin ayağına geliyor!

20.04.2012 - 11:40 | Son Güncellenme:

Kalitesi ve güvenilirliğiyle sektörün öncü markası olan Kifidis, Anneler Günü için özel ve anlamlı bir hediye arayanlara anatomik ayakkabı ve terlik ürünleriyle çok sayıda seçenek sunuyor.

Konfor annelerin ayağına geliyor

Bünyesinde birçok dünya markası bulunduran Kifidis, ayak tabanını destekleyen, anatomik yapılı ayakkabıları ve terlikleriyle ayaklarda yaşanan pek çok ağrıya engel olup, ayakta neredeyse ayakkabı yokmuşçasına rahat ettiriyor. Ayrıca son derece şık ve zarif modelleriyle rahatlık ve şıklığın bir arada olabileceğini de kanıtlıyor.

Her yaştan anneye hitap edebilecek topuklu ayakkabı, babet gibi ürünlerin yanı sıra sezon trendlerine uygun renk ve modeldeki çanta ve cüzdanlarıyla da kombin yapma fırsatı sunuyor.

93 yaşındaki Kifidis, tecrübesiyle sektörün öncü markası olmaya devam ediyor?
Bugün Türkiye genelinde 24 mağaza ve 2000'den fazla satış noktasında hizmet veren Kifidis, konforlu ayakkabının adresi olmanın yanı sıra hayatı kolaylaştıran medikal ürünleri de bünyesinde bulunduruyor. "Her ayağa konfor" mottosuyla yoluna devam eden şirket, Türkiye genelinde birçok yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Yazarlar