Stil La Senza ile Yaramaz Geceler

La Senza ile Yaramaz Geceler

16.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

La Senza’nın yeni koleksiyonunu sizlerle paylaşmak için, dün gece markanın “ La Senza ile Yaramaz Geceler “ partisindeydik!..

La Senza ile Yaramaz Geceler

La Senza ile Yaramaz Geceler

Haberin Devamı

Ürünlerinin kalitesi, tasarımı ve çeşitliliği ile diğer iç giyim markalarından belirgin bir şekilde ayrılan La Senza, yeni koleksiyonu “ Perfectly Me Balkonet “ i, dün akşam organize ettiği bir parti ile lanse etti. Modayı internetten takip edenlerin yakından tanıdığı pek çok blogger ve site sahibinin katıldığı bu özel parti, La Senza’nın rengarenk ürünleriyle daha da eğlenceli bir hale geldi.

La Senza ile Yaramaz Geceler

Önümüzdeki sezonun tüm trendlerini başarılı bir şekilde yeni koleksiyonuna uygulayan La Senza’ nın Perfectly Me Balkonet adını verdiği sütyenlerinde; çiçek desenleri, leoparlar ve dantelleri kullandığını görüyoruz. Farklı renk ve modelleriyle, iç giyimde farklı tarz ve beğenilere sahip birçok kişinin ilgisini çekebilecek nitelikte olduğunu söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

La Senza ile Yaramaz Geceler

Bizim en çok neon renklerdeki parçaların tutkunu olduğumuz La Senzanın yeni koleksiyonu sadece belirli mağazalarda ve www.lasenza.com.tr ‘ de satışa sunulacak. İlkbahar ve yazın tüm neşesini iç giyimin haricinde farklı desenlerdeki pijamalarıyla da takipçilerine yansıtan La Senza’nın must-have parçalarını ve partisini daha çok konuşacağız gibi duruyor:)

Yazarlar