Stil Lacoste Magnet Gözlük Koleksiyonu

Lacoste Magnet Gözlük Koleksiyonu

25.06.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Lacoste yeni gözlük koleksiyonuyla takipçilerini kendisine hayran bırakıyor!

Lacoste Magnet Gözlük Koleksiyonu

LACOSTE’un son viral videosunun başrol oyuncusu markanın 2012 İlkbahar/Yaz gözlük koleksiyonundan L640S modeli... Filmin konusu basit: “Tasarımın fonksiyonellikle buluşması”. İki dakikalık film, LACOSTE’un Facebook’ta yaklaşık 10 milyon, Twitter’daysa 400.000’leri bulan takipçileriyle sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

Haberin Devamı

Lacoste Magnet Gözlük Koleksiyonu

LACOSTE Eyewear’ın Magnet Koleksiyonu 7 güneş gözlüğü ve 7 optik gözlük olmak üzere toplamda 14 parçadan oluşuyor. Koleksiyonun en dikkat çekici özelliği yenilikçi teknolojiyi gözlük saplarında taşıyor olması. Gözlüğün şık ve iç içe geçen saplarını radyo anteni misali çekip uzatarak, başın arkasında manyetik uçlarını birbirine değdirmek yeterli oluyor. Baş çevresinin şeklini alan gözlük sapları, arkada birleştikleri noktada son derece dayanıklılık sağlıyor. Böylece özellikle spor yaparken ya da dans ederken gözlüğün gözden kayması engellenmiş oluyor. Bunun yanında saplar dilendiğinde daha da uzatılarak gözlüğün boyundan sarkıtılmasına olanak sağlıyor. Bu da boyun askısına gerek duymadan gözlüğün boyunda taşınmasına imkan veriyor.

Haberin Devamı

Lacoste Magnet Gözlük Koleksiyonu

Klasik pilot modellerinin ve yuvarlak hatlı gözlüklerin yanında tamamı metal çerçevelerden yarı-saydam optiklere kadar çeşitlilik gösteren, hem erkek hem kadın modelleri olan gözlüklerin tamamı markanın ikonik piqué polo koleksiyonunu hatırlatan canlı ve klasik LACOSTE renklerinde bulunabiliyor.

Kampanyanın filmini bile mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Yazarlar