Stil Levi's İlkbahar-Yaz 2012

Levi's İlkbahar-Yaz 2012

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yılbaşına sayılı günler kala, markaların piyasa sürdüğü, bir sonraki senenin modasını yansıttıkları koleksiyonları bizlere, 2012 ilkbaharına hazırlanmak ve planlar yapmak için fırsat tanımakta.

Levis İlkbahar-Yaz 2012

En eski “jean” markalarından Levis , 2012 ilkbahar koleksiyonunu , mevsimin neşeli ve güneşli atmosferini yarattığı bir parti ile sundu.New York’ ta tanıtılan koleksiyonda mankenler, “fitting” i ile ünlü Levi’s Curve ID ve elbiselerle feminen bir görünüm elde ettiler.

Haberin Devamı

Koleksiyonla ilgili ,Levis’ ın resmi blog sayfasında: “Romantik ilkbahar gecesi teması ve markanın yaratıcı takımının birleşmesi sonucu bir sonraki sezonun trendleri hakkında ipuçları veren kadın ve erkek koleksiyonları, gün içerisinde yaşayabileceğiniz göl üzerinde bir tekne gezintisi ya da sokaklarda bisikler turu gibi farklı deneyimlerde rahatlıkla kullanılabilecek parçalar içermekte.” deniyor..

Levis İlkbahar-Yaz 2012

Dani Stahl tarafından hazırlanan koleksiyonun görsellerinde, çim üzerinde ve tekne içinde oturan gençleri; hatta görsellerde Emma Roberts, Olivia Munn ve Theodora Richards gibi ünlüleri görmemiz mümkün.

Jean’ler haricinde, “casual” olarak kullanılabilecek renkli, pamuklu elbiseler ise tüm Amerika’nın giymeyi isteyeceği türden.

Haberin Devamı

Etik bir şekilde ve çevreye duyarlı olarak yöntemlerle üretilen yeni koleksiyon sunumunun yanı sıra, marka 150 parçadan oluşan ve daha az su kullanılarak yıkanma prosedürüne sahip parçalarını da tanıtan Levis, renkli tanıtımına “Cello Street” adındaki grup da eşlik etti.

Yazı; Selin Çetinkaya

Yazarlar