Aile Minikler için süper fırsatlar

Minikler için süper fırsatlar

23.03.2009 - 11:06 | Son Güncellenme:

İşte çeşitli markaların çocuklar için yapmış olduğu kampanyalar ve etkinlik önerileri...

Minikler için süper fırsatlar

0-8 yaş aralığındaki çocuklara yönelik
İngiliz çocuk markası Mothercare yeni mağazasını Teşvikiye’de açtı. Şubede 0-8 yaş aralığındaki çocuklara yönelik eğitici oyuncaklar üreten ve oyuncak markası ELC (Early Learning Center)’nin ürünleri de satılıyor. 

Haberin Devamı


Fırsat bu fırsat!
Toyiki, Fırsat Günleri kapsamında birçok oyuncağı indirimli fiyatlarla satışa sunuyor. Stoklarla sınırlı olan ürünlerden bazıları: Kiddieland Sesli ve Pervaneli Aktivite Uçağı, Disney Prenses Bisikletim ve
Ferrari F1 otomobili.

Mikroplarla savaş
Mikroplara karşı savaşmanın yollarını anlatan “Parmaklarım Konuşuyor” adlı çocuk oyunu bugün saat 13.00, yarın saat 15.00’te Cevahir Atlantis Eğlence Merkezi’nde.

İnternette kes yapıştır
Scotch Stick Yapıştırıcı tarafından hazırlanan ve 5-13 yaş arası çocukların el becerilerini geliştirmelerine yönelik web sitesi açıldı.  

Çiçeği burnunda annelere
Piyon Emzirme Çözümleri’nin emzirmeyi desteklemek amacıyla açtığı www.emzirme.com sitesi anne ve bebeklerin konuya dair tüm sorunlarına çözüm getirmeyi amaçlıyor. T.C. Sağlık Bakanlığı ve UNICEF Türkiye tarafından desteklenen eğitim sitesinde yeni
doğum yapmış anneler emzirme konusunda bilgilendiriliyor ve gerekli ürünleri temin edebiliyor.

Haberin Devamı

Sevilen yazarın yeni kitabı
Yayınlandığı ülkelerde çocukların en sevdiği kitaplar arasına giren “Tostoroman”ın yazarı Julia Donaldson’ın yeni kitabı “Nohut Oda Bakla Sofa”, Popcore Yayınları’ndan çıktı.

Bu çağın çocuklarına
Çocuk kitabı yazarı, karikatürist, mimar, yazar ve çizer Behiç Ak’ın çocuklar için yazdığı yeni öyküsü Günışığı Kitaplığı Yayınevi‘nden çıktı. Ak, “Güneşi Bile Tamir Eden Adam” isimli kitabında tüketim toplumuna değinmiş.

Yazarlar