Stil Miu Miu Çantaları

Miu Miu Çantaları

28.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Miu Miu tüm pırıltısıyla yine bizi kendine aşık etmeyi başarıyor!.. Piyasaya sürdüğü şık, gösterişli ve unique tarzındaki çantalarıyla her sezon bayılarak incelediğimiz Miu Miu, hazırladığı 46 parçalık özel koleksiyonu ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Miu Miu Çantaları

New York’tan ilham alınarak tasarlanan bu özel çantalar, New York, Milan, Londra ve Paris gibi önemli moda haftalarındaki showlarında sunulmak üzere hazırlandı. On yedi farklı materyalkombinasyonu ve on iki farklı üretim tekniği ile hazırlanan çantalar, timsah derisi, devekuşu, teju, lurex, piton, kristal, brokar, keten ve tabiî ki markanın DNA’sı olan parıltılar kullanılarak hazırlanmış.

Haberin Devamı

Miu Miu Çantaları

Dünya moda merkezlerindeki sayılı Miu Miu mağazasında satılan bu çantaların fiyatları 1.500 ile 2.800$ arasında değişiyor. Mavi, bej, beyaz, bordo ve pudra renginin hakim olduğu koleksiyon, kombinini canlı renklerdeki çantalarda tamamlamayı sevenler için de farklı seçenekler sunuyor.

Miu Miu Çantaları

Sezonun en gösterişli ve asil çantalarına sahip olmak istiyorsanız, Miu Miu modellerini incelemek için sizi galerimize davet ediyoruz!..

Yazı; Modazon.com / Selin Çetinkaya 

Yazarlar