Stil Mücevherin sihirli adresi…

Mücevherin sihirli adresi…

04.08.2014 - 17:29 | Son Güncellenme:

MagoJewelry mücevher tasarımına yepyeni bir boyut kazandırıyor.

Mücevherin sihirli adresi…

MagoJewelry, koleksiyonunda kullandığı en iyi kalite pırlantalar, değerli ve yarı değerli taşlar ile altının eşsiz uyumu sayesinde kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.

Adını İtalyanca“sihir” ve “sihirbaz” kelimelerinden alan MagoJewelry, koleksiyonunda yer alan dikkat çekici mücevherlerinin yanı sıra kişiye özel olarak da tasarlayabildiği takılar ile kadınların hayatını renklendiriyor.

Haberin Devamı


MagoJewelry ile kadınlar üzerlerinde adeta bir sanat eseri taşıyor…


Tasarımın giderek önem kazandığı günümüzdeMagoJewelry mücevhere kattığı eşsiz bakış açısı ile fark yaratıyor. Altın ve pırlantanın birbirlerine uyumundan faydalanan MagoJewelry’nin koleksiyonunda kadınların takmaktan bıkmayacakları yüzükler, kolye ve bilezikler mevcut.


Kadının geleceğine en şık yatırımı MagoJewelry’nin müthiş mücevher tasarımlarında gizli…


Geçmişe, gelecek için mücevher satın alınan günlere saygı duruşunda bulunan MagoJewelry’nin ürünleri nesiller boyu kullanılabilecek nitelikte. En şık tasarım seçenekleri, değerli ve yarı değerlitaşlar, kaliteli pırlantalar, altın ile harmanlanıp günümüze taşınıyor.

Kadınların en yakın arkadaşı…

Haberin Devamı


Mücevherde kişiye özel tasarım şansı da sunan MagoJewelryile dileyen sevdiğinin yüzünü, ona özel hazırlanan bir takı ile güldürmenin ayrıcalığını yaşayacak. Farklı karakterlerin, farklı mücevher arayışlarına da kişiye özel olarak tasarladığı takı seçenekleri ile cevap verenMagoJewelry kadınların en yakın arkadaşı olacak.


www.magojewelry.com

Yazarlar