Stil Penelope & Monica Cruz Agent Provocateur Koleksiyonu

Penelope & Monica Cruz Agent Provocateur Koleksiyonu

12.12.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyasında hızlı gelişmeler olmaya devam ediyor. Kış sezonuna geçiş yaptığımız günlerde içimizi ısıtacak yeni bir koleksiyon karşımıza çıkıyor.

Penelope & Monica Cruz Agent Provocateur Koleksiyonu

İspanyol kadınları arasında moda dünyasının en çekici isimleri arasında yer alan Penelope Cruz ve Monica Cruz kardeşler, ünlü iç giyim markası Agent Provocateur’la işbirliği yaparak yeni bir iç çamaşırı koleksiyonu hazırladılar. Cruz kardeşlerin hazırladığı 15 parçadan oluşan koleksiyonda siyah, fuşya ve bordo renkleri kullanılarak, sütyen, külot ve korseler yer alıyor.

Haberin Devamı

Agent Provocateur markasının her daim hayranı olan Cruz Kardeşler, röportak verdikleri bir dergide, markayla yaptıkları anlaşmadan dolayı çok heyecanlı olduklarını dile getiriyorlar. Uzun vadeli bir işbirliği için bu çalışmanın devamının geleceğini belirterek hayranlarının daha meraklanmalarını sağlıyorlar.

Penelope & Monica Cruz Agent Provocateur Koleksiyonu

Agent Provocateur’un her bir iç çamaşırı yada her sezon çıkardıkları koleksiyonlarından herhangi bir parça, dünyada birçok kadının mutlaka gardıroplarına eklemek istedikleri seçenekler arasında yer alıyor. Bu durumun farkında olan İspanyol asıllı kardeşler, fetiş ve seksi olarak değerlendirilebilecek tasarımlarıyla oldukça iddaalı olduklarını da göstermiş oluyorlar. Monica Cruz’un 2012-2013 koleksiyonunda kamera karşısına geçtiği tasarımlar, Agent Provocateur markasının yaratıcı direktörü Sarah Shotton önderliğinde hazırlanarak etkiyi daha da arttırıyor.

Haberin Devamı

Cruz kardeşlerin Agent Provocateur markasıyla yaptıkları işbirliğinin en az beş yıl süreceği kulislerde konuşulurken, siz de bizim gibi koleksiyonun Türkiye Agent Provocateur mağazalarında da yer almasını heyecanla bekleyenler arasında olabilirsiniz.


Yazarlar