Makyaj Right Guard ile Ter Kokusuna Geçit Yok!

Right Guard ile Ter Kokusuna Geçit Yok!

03.08.2011 - 12:00 | Son Güncellenme:

Erkekler Right Guard ile ter kokusuna karşı 48 saate kadar güvende!

Right Guard ile Ter Kokusuna Geçit Yok

Türk Henkel uzmanlığı ile Amerika ve Avrupa'nın ardından "Güne doğru başlayın" sloganı ile Türkiye'ye sunulan Right Guard, bu sıcak yaz günlerinde erkeklerin korkulu kabusu olan ter kokusuna meydan okuyor.



İleri teknolojiye sahip, Gümüş molekülleri ile zenginleştirilmiş güçlü formülü ile Right Guard, ter kokusuna karşı 48 saate kadar üstün koruma sağlayan, çağının ötesinde bir deodorant markası.



Deosprey, roll-on ve stick formatında sunulan Right Guard ile erkekler, en sıcak yaz günlerinde bile her duruma karşı hazırlıklı olmanın güvenini yaşıyor.



Araştırmalara göre erkekler kozmetiğe artık daha ilgili



Yapılan araştırmalar Avrupa ve Türkiye'de erkeklerin, kendilerine özel kozmetik ürünlere olan ilgisinin her geçen yıl daha da arttığını gösteriyor. Nielsen'in yaptığı pazar araştırmasına göre 2010 yılında Türkiye deodorant pazarının yüzde 46'sını erkek kategorisi oluşturdu. Türkiye'de erkek deodorant pazarı, 2010 yılında 2009'a göre yüzde 16 oranında büyüyerek 78 milyon TL'lik dev bir pazar haline geldi.



1961 yılından bu yana ABD'de erkeklerin tercihi



Right Guard, 1961 yılında Amerika'da, ilk anti perspirant deosprey olarak tanıtıldı. Deospreyin ardından 1981 yılında Right Guard Roll on ve Stick ile de pazara giriş yaptı. Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) sponsorluğu ile tanınırlığını dünya çapında arttıran Right Guard, 1993 yılında İngiltere'de kullanıma sunulurken, 2006 yılında marka, Henkel tarafından satın alındı. Diğer Avrupa ülkeleri Right Guard ile 2010 yılında tanışmaya başladı, hemen ardından 2011 yılının başlangıcında Türkiye'de lansmanı gerçekleştirildi.

Yazarlar