Editörün Seçtikleri RIMOWA'dan teknoloji harikası bavul

RIMOWA'dan teknoloji harikası bavul

07.06.2016 - 10:39 | Son Güncellenme:

Zamanla yarışan babalara RIMOWA'dan Electronic Tag akıllı bavul...

RIMOWAdan teknoloji harikası bavul

İş yoğunluğunuzu ve trafiği düşünmeden, seyahatlerinizde sizlere sunulan teknolojik bir ayrıcalık; RIMOWA, dünyada bir ilk, devrim niteliğindeki teknolojiyi seyahat sektörüne kazandırdı. RIMOWA Electronic Tag akıllı bavul çözümüyle, seyahat edenlerin bir numaralı tercihi olma yolunda ilerliyor.

Haberin Devamı

Bu akıllı sistem, bavulunuzu istediğiniz yerdeyken, evden ya da yoldan, hatta hareket halindeyken bile akıllı cihazınızı kullanarak check-in yapmanıza imkan sağlıyor. Üstelik dijital RIMOWA Electronic Tag teknolojisini kullanmak da çok pratik ve hızlı..

RIMOWA Electronic Tag, RIMOWA bavul modellerine entegre edilen dijital ekranın, bluetooh açık durumdayken, RIMOWA uygulamasıyla senkronize edilmesiyle, saniyeler içinde kullanıma hazır hale geliyor. Check-in işleminizi ise, seyahatinizde tercih ettiğiniz havayolunun uygulaması üzerinden yapıyorsunuz. Çok kısa süre içinde tamamlanan bu işlemle, geleneksel kağıt etiketlerin üzerindeki tüm datalar, birebir etiket görünümüyle ve verilerle birlikte, digital olarak, bluetooth kanalıyla bavulunuzun ekranınıza aktarılıyor. Son aşama ise bavulunuzu uçağa gönderilmesi için teslim etmek. Bu teknoloji sayesinde, yine zamandan tasarruf ederek ve sıralarda beklemeden, tüm dünyadaki havaalanlarındaki yarı ya da tam otomatik “drop off” noktalarına RIMOWA Electronic Tag bavulunuzu teslim ediyorsunuz.

Haberin Devamı

Electronic Tag digital ekranı özel materyalden üretildiğinden, darbelere ve suya dayanıklıdır.

Zaman ile yarıştığınız günlerde, RIMOWA Electronic Tag’in size sunduğu pratik çözüm ile hayatınız bir adım daha kolaylaşacak..

Yazarlar