Estetik Sağlıklı cildin ilk şartı: Temizlik!

Sağlıklı cildin ilk şartı: Temizlik!

19.07.2010 - 10:45 | Son Güncellenme:

Cildinizin ışıltısını geri kazandırmak, sağlıklı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmak için gün sonunda cildin derinlemesine temizlenmesine ve arındırılmasına özen göstermek gerekir.

Sağlıklı cildin ilk şartı: Temizlik

Süt veya jelle yapılan gündelik cilt temizliğinin ardından tonikle cildinizi kalıntılardan arındırmak, cilt bakımının en önemli aşamalarından biridir.

Haberin Devamı

Derinlemesine temizlenmiş cilt nemlendiriciyi daha iyi emer.

RoC®’tan alacağınız 2 adet cilt bakım ürünü size cilt tipinize göre seçeceğiniz RoC® DEMAQUILLAGE ACTIF Makyaj Temizleme Sütü veya Tonik kazandıracak!

RoC® DEMAQUILLAGE ACTIF MAKYAJ TEMİZLEME SÜT VE TONİK İKİLİSİ

Normal ve karma ciltler için temizleme sütü Normal ve karma ciltler için özel olarak formüle edilmiş olan bu temizleme sütü, cildinizi makyaj kalıntılarından arındırmak için derinlemesine temizler, cildinizi ferah hissetmenizi sağlar. İçerdiği nemlendiriciler sayesinde normal ve karma ciltlerin doğal hidrolipidik dengesini korur.

Normal ve karma ciltler için tonik

Normal ve karma ciltler için özel olarak formüle edilmiş olan bu dengeleyici tonik, cildinizi canlandırarak RoC® Normal ve Karma Ciltler İçin Temizleme Sütü’nün etkisini tamamlar . Gözeneklerde kalmış son makyaj kalıntılarını da temizleyerek cildinizi temiz ve ferah hissetmenizi sağlar.

Haberin Devamı

Kuru ciltler için temizlemne sütü

Kuru ciltler için özel olarak formüle edilmiş olan bu temizleme sütü, cildinizi makyaj kalıntılarından arındırmak için derinlemesine temizleyerek cildinizi temiz ve ferah hissetmenizi sağlar.

Nemlendirici ve yumuşatıcı özelliği ile kuru ciltler için idealdir.

Kuru ciltler için tonik

Kuru ciltler için özel olarak formüle edilmiş olan bu yumuşatıcı tonik cildinizi canlandırarak RoC® Kuru Ciltler İçin Temizleme Sütü’nün etkisini tamamlar .

Gözeneklerde kalmış son makyaj kalıntılarını da temizleyerek cildinizi temiz ve ferah hissetmenizi sağlar.

Yazarlar