Makyaj Sevgilinizi Bu Bakım Setiyle Taçlandırın

Sevgilinizi Bu Bakım Setiyle Taçlandırın

12.01.2012 - 10:21 | Son Güncellenme:

Sevgilinize hayal bile edemeyeceği kadar çok gül hediye edebilmeniz Florame ile mümkün.

Sevgilinizi Bu Bakım Setiyle Taçlandırın

14 Şubat sevgililer günü için sevgilinize ne alacağınıza karar veremediyseniz, farklı bir hediye vermeyi diliyorsanız, onu Florame ile
şaşırtabilirsiniz.

Florame güzellik seti ile ona tonlara gül verebilrisiniz.

Güzel kokusu, tazeleyici ve sıkılaştırıcı özelliklerinden dolayı en çok tercih edilen çiçek suyudur. Makyajınızı ve cildinizi derinlemesine temizler. Kuru ve hassas ciltleri yumuşatır, nemlendirir. Yağlı ciltler için arındırıcıdır. Etkili bir cilt bakımının tamamlayıcısıdır. Tüm cilt tipleri için uygun bir bakım ürünüdür.

Kullanım Şekli: Tonik olarak pamuk ile ya da yüzünüze hafifçe sıkarak uygulayınız. Makyaj pamuğu ile siliniz.

Organik Gül Esansiyel Yağı 1ml (Rosa Damascena)

Gül her zaman güzellikle birlikte anılmıştır. Cilt üzerinde güçlü hücre yapılandırıcı, gençleştirici, kırışıklık giderici etkisi vardır. Strese ve tüm zihinsel rahatsızlıklara karşı etkilidir.

Organik Deodorant - Gül Ağacı 100ml

Hassas ve taze kokulu Florame Deodorant Gül ağacı, gül ağacı esansiyel yağı ile sizi tüm gün korur, hoş kokusu ile rahatlatır, gevşetir. Gül ağacının tazeleyici, çiçeksi ve aromatik kokusu sizi yatıştırır. Organik Palmarosa ve Tea Tree yağı ile zenginleştirilmiş formülü ile hoş olmayan kokuları yapan bakterilerin oluşumunu önler. %100 organik ve tuz içermeyen formülü cildinizin ihtiyacı olan özeni gösterir.

Yazarlar