Editörün Seçtikleri Siber star

Siber star

02.03.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Siber star

Siber star

Pop müziğin yıldızı Tarkan, Options dergisi için 21. yüzyılın erkeği oldu

POP müziğin megastarı Tarkan'nın Milliyet Yayın bünyesindeki Options dergisinde yayınlanan fotoğrafları büyük ilgi gördü.
Ünlü sanatçıyı 21. yüzyıl kıyafetleri içinde görüntüleyen derginin mart sayısı, gençler tarafından kapışıldı. Options Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Zeliha Midilli, Tarkan'ın özel ek halinde verilen fotoğraflarını iki aylık bir çalışma sonunda çektiklerini kaydetti.
Çekimler için, derginin Moda Editörü Gülden Özdencanlı'nın önerisiyle, Türkiye'nin genç ve yetenekli stilistlerine Tarkan için özel kıyafetler diktirildi. Banu Özer, Hatice Gökçe, Bertan Berk, Güney Oktar, Hüseyin Buzrul, Gizem Betil, Sadrven Aydoğanlar ve Edith Ünsalan adlı stilistler, Tarkan için hayal ettikleri giysileri geceli gündüzlü bir çalışmadan sonra hazırlarken, ünlü yıldızın saçlarını kuaför Zeki Doğulu, makyajını Derya Ergun yaptı. Tarkan'ın bu çok özel fotoğraflarını Cem Göçmen çekti.
Elif Tanrıyar, Filiz Köymen Gökkaya ve İpek Durkal'dan oluşan Options ekibinin görev aldığı proje sonucunda, adını 21. yüzyıla kazıyacak "Siber Tarkan" ortaya çıktı.


Yazarlar