Yaşam Tavşan avında çocuk öldü babası ağır yaralı

Tavşan avında çocuk öldü babası ağır yaralı

10.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Kütahya’nın Domaniç İlçesi’nde ava çıkan bir grup, önlerine fırlayan tavşana ateş ederken, kazayla Avcılar Kulübü Başkanı Mehmet Kaçmaz (44) ile oğlu Süleyman Kaçmaz’ı (12) vurdu.

Tavşan avında çocuk öldü babası ağır yaralı

Süleyman Kaçmaz olay yerinde ölürken, ağır yaralanan baba Mehmet Kaçmaz hastaneye kaldırıldı. Domaniç’e bağlı Karaköy yakınlarında dün sabah saatlerinde meydana geldiği bildirilen olayda, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapan ve aynı zamanda Domaniç Avcılar Kulübü Başkanı olan Mehmet Kaçmaz, oğlu Süleyman Kaçmaz ve kimlikleri henüz açıklanmayan 5 kişi birlikte tavşan avına çıktı.
Avcılar önlerinden aniden fırlayan bir tavşana çapraz şekilde ateş edince, saçmalardan bazıları Mehmet Kaçmaz ile oğlu Süleyman Kaçmaz’a isabet etti.
Durumun bildirilmesinin ardından olay yerine gelen 112 ambulansında görevli sağlık ekibinin çabalarına rağmen Domaniç İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Süleyman Kaçmaz olay yerinde öldü. Ağır yaralı baba Mehmet Kaçmaz ise ambulansla Kütahya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri olayla ilgili 5 kişiyi gözaltına aldı.

Yazarlar