Yaşam Tecavüzcü babaya 20 yıl

Tecavüzcü babaya 20 yıl

20.02.2010 - 00:52 | Son Güncellenme:

Tekirdağ’da 15 yaşındaki öz kızına 7 yıl boyunca tecavüz etmek suçlamasıyla tutuklu yargılanan Muzaffer A., 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Tecavüzcü  babaya 20 yıl

Tekirdağ’da Muzaffer A., 8 yaşından itibaren öz kızı F.A.’yı taciz etmeye başladı. Bir süre sonra kızına tecavüz eden Muzaffer A., 7 yıl bu girişimini sürdürdü. F.A., kendisini dövmesi ve ölümle tehdit etmesi nedeniyle olanları annesinden ve akrabalarından gizledi. Sürekli babasının tecavüzüne maruz kalan F.A. bir süre sonra yaşadıklarını bir komşusu ile paylaştı. Komşusu F.A.’yı alarak karakola götürdü.
Tekirdağ 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, “küçük yaştaki kıza cinsel istismar ve tecavüz” suçlamasıyla tutuklu yargılanan Muzaffer A., dün son kez hâkim karşısına çıkarıldı. Mahkeme heyeti, İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporu okudu. Raporda, babasının cinsel istismarına maruz kalan F.A.’nın ruh ve psikolojinin bozulduğu kaydedildi. Suçsuz olduğunu öne süren ve tahliyesini isteyen Muzaffer A., “Her şeyi kızım istedi. Beni baştan çıkardı. Benim hiçbir suçum yok” dedi.
Mahkeme heyeti, Muzaffer A.’yı “cinsel istismar ve tecavüz” suçundan 20 yıl hapis cezasına çarptırdı. Azize A., adliye çıkışında gazetecilere “Bu şerefsizi manşet yapın. Rezil olsun. Böyle bir insan olamaz” dedi.

Yazarlar