Editörün Seçtikleri Tekin Acar Cosmetics’ten gelin adaylarına müjde

Tekin Acar Cosmetics’ten gelin adaylarına müjde

08.09.2011 - 12:50 | Son Güncellenme:

Tekin Acar Cosmetics, en özel günlerinde kusursuz olmayı isteyen gelinlere en güzel düğün hediyesini veriyor.

Tekin Acar Cosmetics’ten gelin adaylarına müjde

Tekin Acar Cosmetics’in tüm Türkiye’ye yayılan 62 mağazasında gelinlere özel makyaj uygulaması başladı. Gelinler, profesyonel make-up artistler tarafından yapılan makyaj ile hiçbir ücret ödemeden en özel günlerinde güzel olmanın tadını çıkaracak.

Haberin Devamı

Kaliteli ve güvenilir güzellik ve kozmetik ürünleri arayan kadınların vazgeçilmez adresi olan Tekin Acar Cosmetics, gelinlerin hazırlık evresinin de en önemli yardımcısı olmayı amaçlıyor. Özel günlerde güzel olmak isteyen kadınlara gündüz ve gece makyajı uygulaması hizmeti verilen Tekin Acar Cosmetics mağazalarında, şimdi de gelin makyajı yapılmaya başlıyor. Birçok mağazanın ücretli olarak yaptığı makyaj uygulamasının ücretsiz olarak yapıldığı Tekin Acar Cosmetics mağazalarında, sadık müşteriler hem ücretsiz cilt bakımı hem de ücretsiz makyaj uygulaması ile ödüllendiriyor. Sadece Tekin Acar Cosmetics mağazalarında yapılacak gelin makyajı uygulaması için gelinlerin düğün günü öncesi randevu alması gerekiyor.

Haberin Devamı

Makyaj yaptıracak gelinler 15 gün öncesinden Tekin Acar Cosmetics mağazalarına gelerek, cilt analizi sonrası cilt bakımı yaptırabiliyor. Böylece makyaja hazır hale gelen gelinlere en son makyaj trendlerini uygulayan make-up artistler, düzenli olarak eğitimden geçiyor. Tekin Acar Cosmetics mağazalarında ayrıca Power Team Grubu, tüm mağazaları dolaşarak, hem cilt bakımı hem de makyaj yapıyor, aynı zamanda personele alan eğitimi veriyor.

Makyaj öncesi cilt bakımı önemli

Tekin Acar Cosmetics’in make-up artistleri, gelin makyajı öncesi cildin hazırlanmasının önemine dikkat çekiyor. Düğün günü için hazırlanan gelinlerin ciltlerinde derinlemesine bir temizlik yapmaları ve cildi yağ butonlarından ve siyah noktalarından arındırmaları tavsiye ediliyor. Gelinlerin düzenli peeling ile cildi ölü derilerden kurtararak, ince çizgilerin yok olmasını da sağlaması gerekiyor. Düğün gününden bir ay önce Tekin Acar Cosmetics mağazalarına gelen gelinlerin uzman cilt bakım danışmanlarının tavsiyeleri doğrultusunda cilt bakım ürünleri alarak cildini makyaja hazırlaması öneriliyor. Kendilerine uygulanan ruju yanlarında taşıyarak gün boyunca tazeleme imkanı sunulan gelinlere, makyaj sonrası ciltteki parlamayı önleyen özel ürünlerle gün boyu makyajı taze tutmaları öneriliyor.

Gelin adayları, düğün gecesinden bir gün önce Tekin Acar Cosmetics mağazalarından makyaj ürünlerini satın alarak, bir deneme makyajı yaptırıp çıkacak sonucu önceden görülebiliyor. Aynı ürünlerle düğün gününde aynı makyaj tekrar uygulanabiliyor.

Yazarlar