Stil Tosca Blu İlkbahar-Yaz

Tosca Blu İlkbahar-Yaz

21.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tosca Blu'nun İlkbahar / Yaz 2012 reklam kampanyasındaki çantalar, baharın yaklaştığı bu günlerde canlı renkleriyle enerjimizi yükseltiyor!..

Tosca Blu İlkbahar-Yaz

Kampanya görselleri için sektörün ünlü moda fotoğrafçısı Jacques Olivar tarafından fotoğraflanan Ukraynalı model Natalia Chabanenko, hayali karanlık bir plaj kıyısında objektife poz veriyor. Karanlık deniz ve aynı derece de karanlık gökyüzünün rengi, neon renkleri ile dikkat çeken koleksiyon çanta ve aksesuarları arasında tezat oluşturuyor. Hayalle gerçek arasında kalan bir kadının vurgulandığı kampanya da Tosca Blu sofistike, şık, yenilikçi çekimleri ile takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Reklam kampanyasında asıl vurgulanmak istenen ise markanın şık ve sofistike “aksesuarları” oluyor.

Haberin Devamı

Tosca Blu İlkbahar-Yaz

Klasik zerafetin çağdaş yorumuyla karşılaştığımız kampanya tezatların birleşimi ile feminenliğin gücünü çağrıştırıyor. Koleksiyonun çanta ve aksesuarlarında kullanılan lila, turuncu, pembe, buz mavisi, kırmızı ve parlament mavisiyle sezonun en favori renklerine gönderim yapıyor. Chabanenko’nun sert yüz hatları ve ifadesi ile belki de anlatmak istediği karanlık hikayenin içinde kalan Tosca Blu, renk kullanımları ile rahatsız ancak bir o kadar merak uyandırıcı bir hava yaratıyor.

Tosca Blu İlkbahar-Yaz

Soğuk geçen kış mevsimini geride bırakmaya başladığımız şu günlerde Tosca Blu 2012 Yaz koleksiyonu ile sıcak günlerin hayalini kurmamız için yaz renklerini öne çıkarıyor. Renkler ve zevkler konu moda olduğunda elbette tartışılmıyor, biz rahatsız edici karanlığına karşı tezat duruşu ile yaz renklerini yansıtan koleksiyonu ile Tosca Blu tasarımlarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Yazarlar