Yaşam Turkish ocakbaşı!

Turkish ocakbaşı!

05.11.2008 - 02:25 | Son Güncellenme:

Uçaklarında lahmacun ikramı yapılacağı iddiasını yalanlayan THY, iç hat business class’ta etli ekmek, çöp şiş, dürüm, pide servis edileceğini açıkladı

Turkish ocakbaşı

İnternet sitelerinde dün yer alan haberlerde THY’nin bir ilki gerçekleştirerek dış hatlarda yolculara lahmacun ikram edeceği öne sürüldü.
İddialar üzerine bir açıklama yapan THY Basın Müşavirliği, THY’nin 2007 yılından itibaren değiştirdiği ikram konseptine vurgu yaparak, 2008-2009 kış tarifesinde ikramların yeni seçeneklerle zenginleştirildiğini bildirdi.
Uçaklarda lahmacun servisinin yapılacağı iddialarını kabul etmeyen THY Basın Müşaviri Dr. Ali Genç, “İç hat business class servislerde çöp şiş, dürüm, külbastı, pide, etli ekmek ve yurtdışı uçuşlarda da safranlı basmati pilav, kimçi, bibimbap gibi dünya mutfağından seçenekler sunulacak” dedi.

İç hatta 4 seçenek olacak

Kış tarifesiyle birlikte uygulanmaya başlanan yeni mönülerin, dış hat uçuşlarda sekiz, iç hat uçuşlarda ise dört farklı seçenek olarak sunulduğu belirtilirken, mönülerin de her hafta değişeceği öğrenildi. Açıklamada THY’yi tercih eden yabancı yolcuların beklentilerini karşılamak amacıyla İtalyan, İspanyol, Fransız ve Asya mutfaklarından örneklerin yer aldığı da vurgulandı.

Yazarlar