Stil Türkiye'nin Moda Arama Motoru: Vitringez.com

Türkiye'nin Moda Arama Motoru: Vitringez.com

24.01.2014 - 09:51 | Son Güncellenme:

Alışveriş ve moda tutkunu internet kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak amacıyla Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan tarafından hayata geçirilen Vitringez, aynı zamanda Türkiye'de alışveriş alışkanlıklarını değiştiren "Modanın Google'ı"olarak ön plana çıkıyor.

Türkiyenin Moda Arama Motoru: Vitringez.com

Alışveriş ve moda tutkunu internet kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak amacıyla Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan tarafından hayata geçirilen Vitringez, aynı zamanda Türkiye'de alışveriş alışkanlıklarını değiştiren "Modanın Google'ı"
olarak ön plana çıkıyor.

Deneyimli pazarlama uzmanlarından, profesyonel IT mimarlarından ve modayla yaşayan trend takipçisi bloggerlardan oluşan ekibiyle moda ve e-ticaret sektörüne giriş yapan Vitringez, yoğun çalışma hayatı nedeniyle alışveriş merkezlerinde vitrin vitrin dolaşmaya zamanı olmayanların ve online alışveriş tutkunlarının internet üzerinden giyim alışverişlerini kolaylaştırmayı ve hızlandırmayı amaçlayan bir moda arama motoru.

Türkiye’ye yeni gelen teknoloji ürünlerinin birçoğunun satış operasyonlarında bizzat görev yapan Global Blogger Natali Yeşilbahar ve Türkiye'nin en deneyimli IT yöneticilerinden Önder Göğebakan’ın beraber hayata geçirdikleri Vitringez.com, tek bir arama kutusu üzerinden istenilen ürünün bulunmasını sağlıyor. Üstelik site, şu anda kullanıcılarına yaklaşık 2.500 markaya ait 350 binin üzerinde ürün sunuyor ve 50'den fazla e-ticaret sitesi ile bağlantı halinde..

Vitringez.com ile son moda elinin altında!

Haberin Devamı


Giriş ve kullanım için üyelik talep etmeyen Modanın Google'ı Vitringez.com’un ana sayfasında yer alan arama kutusuna yazılan tek bir ürün, saniyeler sonra internetteki tüm satış noktaları ve birçok alternatifi ile birlikte ekranda sıralanıyor.

Kadın, erkek, çocuk ve kozmetikten beslenme, kişisel bakım ve dekorasyona kadar pek çok ürün seçeneğini bir araya getiren Vitringez.com, marka, fiyat ve renk gibi geniş filtreleme seçenekleri ve basit, sade kullanıcı arayüzü ile kullanıcının aradığı ürüne hızlıca ulaşmasını sağlıyor.

GAP, Jimmy Choo, Asos, Mango gibi dünyaca ünlü markaların yanı sıra Boyner, Joker, Mudo, Defacto gibi pek çok yerli markaya da yer veren Vitringez.com’da, diğer kategorilerde de sayısız markanın ürünleri barındırılıyor.

Kişiye özel moda alarmları

Haberin Devamı


Kullanıcılar, çok sade bir arayüz üzerinden kendilerine ürün arama imkanı sunan Vitringez.com’da beğendikleri ürün için indirim alarmını ya da sevdikleri markaların yeni koleksiyon alarmlarını kurarak e-posta yoluyla gelişmeler hakkında haber alabiliyorlar.

Moda, stil ve trend haberlerinin yer aldığı, markalara ait içeriklerin ve fotoğraf galerilerinin paylaşıldığı "Vitringez Blog" ise, moda ve trendlerin nabzını tutuyor.

Yazarlar