Editörün Seçtikleri Ünlüler Braun etkinliğinde buluştu

Ünlüler Braun etkinliğinde buluştu

16.12.2016 - 11:28 | Son Güncellenme:

“Braun Series 9” ev sahipliğinde, Erzurum Sway Hotel’de gerçekleşen “Shave the Path” etkinliğine birçok ünlü sima katıldı.

Ünlüler Braun etkinliğinde buluştu

ELLE Türkiye’nin bu yıl 11’incisini düzenlediği “ELLE Winter Wekend Prime” kapsamında düzenlenen dünyanın en etkili tıraş makinesi ‘Braun Series 9’ ev sahipliğinde “Shave the Path” etkinliğine birçok ünlü sima katıldı. Etkinlik iş, sanat ve moda dünyasından isimleri Erzurum Sway Hotel’de buluşturdu.

Haberin Devamı

Etkinlik Pınar Altuğ - Yağmur Atacan çifti, Şirin Payzın, Arzu Kaprol, Ece Vahapoğlu, Deniz Baysal, Mehmet Y. Yılmaz, Seçkin Piriler, Yağmur Tanrısevsin, Ezgi Bozkurt, Uğur Biryol, Uğur Kurul, Oben Budak, Merve Oflaz, Işın Görmüş, Rıfat Yüzüak, Hatice Gökçe gibi pek çok ünlüyü buluşturdu.

Sezonunun ilk karını yaşayan konuklar kar ve kayağın tadını çıkartarak eğlenceli bir hafta sonu geçirirken Braun’un 9 Serisini tanıma fırsatı yakaladılar. En üst düzey tıraş performansı arayan mükemmeliyetçi erkekler için tasarlanan, dünyanın en etkili tıraş makinesi Braun’un Yeni 9 Serisi erkeklerin yanı sıra, yeni yıl hediyesi arayışında olan kadınların da oldukça ilgisini çekti.

Olağanüstü nazik bir tıraş deneyimi vaad eden Braun Series 9 sakal olmayı bir görevden bir deneyime taşıyor. İlk defa 5 farklı kesme aparatının mükemmel uyumunu, dakikada 40.000 çapraz kesme hareketine sahip Syncro Sonic teknolojisiyle bir araya getiren 10 farklı boyuta adapte olabilen bu akıllı tıraş makinesi 3 günlük sakallarda bile kanıtlanmış performansı ile ilk vuruşta herhangi bir tıraş makinesinden çok daha fazlasını alıyor. Dünyanın en etkili tıraş makinası olma özelliğini taşıyan Series 9 erkeklerin günlük rutinlerini daha hızlı ve güçlü hale getirecek bu görkemli ürün, cilt rahatlığından ödün vermeden, daha az vuruşta, en yüksek performansı sunuyor.

Haberin Devamı

Braun Marka Müdürü Seden Efe ELLE Winter Weekend’e katılmaktan mutlu olduklarını söyleyerek yeni seri ile ilgili şunları söyledi; “Braun 9 Serisi, sakal tıraşını bir görevden bir deneyime taşıyor. Tıraşı yeni bir seviyeye taşıyarak, öncü teknolojisi ile en iyi performansı sunuyor. Syncro Sonic teknolojisiyle dakikada 40.000 çapraz kesme hareketine sahip olduğu için bir kayak etkinliğinde tüketicimiz ile buluşmayı anlamlı bulduk. 3 günlük sakalda bile cilt rahatlığı sunan 9 Serisi, Braun’un ve dünyanın en etkili tıraş makinesi olma özelliğini taşıyor. Gücün ve hassasiyetin mükemmel birleşimi olan bu tıraş makinesi, günlük tıraş rutinlerinde bir değişiklik yapmak üzere tasarlandı. 9 Serisi’nin yüksek teknolojili performansı, aerodinamiğinin ve zarif tasarımının gücüyle geliştirildi. Bu tıraş makinesi tüm dünyadaki erkeklere her gün; yumuşak cilt, pürüzsüzlük ve anında sonuç ile mükemmel tıraşı vaat ediyor. Erkeklerin bu ürüne mutlaka sahip olması lazım” dedi.

Haberin Devamı

Braun 9 Serisi, 899 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile tüketicisi ile buluşuyor.

Yazarlar