Editörün Seçtikleri Vestel Venus’ten çok net filmler

Vestel Venus’ten çok net filmler

16.05.2018 - 14:02 | Son Güncellenme:

Vestel Venus Z20, tüketicinin karşısına çok net bir mesajla çıkıyor:

Vestel Venus’ten çok net filmler

“Çok Netiz”

Haberin Devamı

Venus’ün en yeni modeli Venus Z20’nin tanıtıldığı lansman kampanyası, üç özelliği anlatan üç filmden oluşuyor: Portre Çekim, 4K Video Kayıt ve Geniş Ekran.

Şile, Beykoz, Haydarpaşa, Eminönü ve Galata’da geçen Portre Çekim filmi, İstanbul’un kendine has güzelliklerini arka plana alarak genç bir kadının fotoğraf tutkusuna odaklanıyor. Film boyunca genç kadın, İstanbul’u karış karış gezerek fotoğraf çekiliyor. İstanbul’un eşsiz mekanları genç kadına eşlik ederken bu güzellikleri Venus Z20’nin kadrajından görüyoruz.

4K Video Kayıt filmi ise Türkiye’nin en büyük lunaparklarından birinde geçiyor. Lunaparkta çocuklar gibi eğlenen bir grup gencin hikayesini anlatan film, “4K”yı lunaparkta yaşanan anılarla özdeşleştiriyor. Alıştığımız “4K” anlatımının dışında, farklı bir izlenim uyandırıyor.

Haberin Devamı

Başrolünde bir zürafanın yer aldığı Geniş Ekran filmi ise absürt tonuyla diğer iki filmden ayrışıyor. İzleyenleri savanalara götüren filmde, zürafa Venus Z20 ekranına girerek ekranı genişletiyor, 18:9 kusursuz orana ulaşıyor.

Filmlerin yönetmen koltuğunda Turgut Akaçık otururken, prodüksiyonu Kala Film üstleniyor. Kampanyanın jingle’ı ise 3K1A MUSIC imzası taşıyor.

Yazarlar