Editörün Seçtikleri Vinyl devrimi devam ediyor

Vinyl devrimi devam ediyor

09.09.2016 - 10:13 | Son Güncellenme:

Parlaklığını kaybetmeyecek ışıltılı ve enerjik dudaklar için hazır olun! YSL Beauté yeni asi ve baştan çıkarıcı formülleriyle karşınızda.

Vinyl devrimi devam ediyor

Vinilin kreme dönüşü. Yoğun kıvamlı ve renkli dokunuşlarıyla gülümsemeyi baştan yaratır. Gülüşün her kıvrımına renkleriyle dokunur ve kendine özel parlaklığıyla ışıltı verir.

Vinyl devrimi devam ediyor

VERNIS À LÈVRES VINYL CREAM yenilikçi formülü sayesinde aynı zamanda dudağınıza bakım yapar ve renginin kalıcılığını arttırır. Daha da fazlası, üst katmanındaki yoğun renk dokusu sayesinde sınır tanımayan bir kalıcılık sağlar. Alt bazının kremsi dokusu sayesinde bir yandan dudağınıza bakım yaparken üst segmenteki vinil dokusu yoğun renk pigmentleriyle canlı ve parlak bir görünüm kazandırır.

Ritmiyle dans edin ve baş döndürücü etkisinde kaybolun! 12 farklı renk seçeneğiyle farklı ritimlerde sizlerle.

#PLAYTHEVINYL

Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı: 135 TL

ROUGE PUR COUTURE - Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı: 135 TL

VERNIS A LEVRES VINYL CREAM serisinin renkleriyle uyumlu efsanevi Rouge Pur Couture serisinin 6 yeni rengi bu partide bizlere eşlik ediyor.

N° 72 Rouge Vinyle
N° 73 Rhythm Red
N° 74 Orange Electro
N° 75 Rose Mix
N° 76 Explicit Pink
N° 77 Fuchsia Live


DESSINS DES LÈVRES - Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı: 95 TL

Göz alıcı baştan çıkarmaya kışkırtıcı bir ortak. Strobing trendinin öne çıkan ürünlerinden DESSINS DES LÈVRES LIP LIGHTER kadınların ışık kullanarak dudaklarına şekil vermelerine yardımcı oluyor.

Şeffaf bir kahraman; gözleri üzerinde bir yıldız… DESSINS DES LÈVRES UNIVERSAL LIP DEFINER görünmez bir bariyer yaratarak rujun taşmasını engeller.

Dessins Des Lèvres N° 22 Lip Lighter
Dessins Des Lèvres N° 23 Universal Lip Definer

LA LAQUE COUTURE - Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı: 100 TL

Vinil dünyasının davetli listesinde yeni 3 renk: siyah tonlarının etkisinde siyah, kırmızı ve fuşya; iki ikonik YSL Beauté renginin siyahla dansı. VERNIS À LÈVRES VINYL CREAM’in ultra ışığını yansıyan bu mükemmel üç renk sarsıcı bir şekilde hayatlarımıza giriyor.

Bu renklerin hayatına girmesiyle tırnak koleksiyonunu bir adım öne taşı!

N° 73 Noir Over Noir
N° 74 Rouge Over Noir
N° 75 Fuchsia Over Noir

Yazarlar