Aile Yeşil dostu oyuncaklar

Yeşil dostu oyuncaklar

21.12.2010 - 09:42 | Son Güncellenme:

Günümüzde çevreye karşı duyarlılık artık küçük yaşlarda kazanılan bir edinim haline geldi.

Yeşil dostu oyuncaklar

Ev ve ev yaşamına dair binlerce ürünü farklı bakış açısı ile sunan the WOO, eğitirken eğlendiren çevre dostu “Yeşil Yaşam” ve tam 37 farklı oyuncaktan oluşan bilim setini çocukların ve ebeveynlerin beğenisine sunuyor. Türkiye’de sadece the WOO mağazalarında bulabileceğiniz bu oyuncaklar, çocuklara çevre dostu olma yolunda mesajlar verirken, çevre dostu alışkanlıklarını da teşvik ediyor.

Haberin Devamı

Günümüzde küresel ısınma, çevre sorunları ve dünyanın korunması önemli konuların başında geliyor. Bununla beraber çevreye karşı duyarlılık artık küçük yaşlarda kazanılan bir edinim haline geldi. “Çevre dostu” dendiğinde herkesin aklına ilk gelen şey ise “geri dönüşüm” oluyor. Farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına ve zevklerine göre tasarlanan mekanlar sunan the WOO, “Yeşil Yaratıcılık” ürünlerini çocukları çevre konusunda eğitmek ve ilgilerini artırmak için sunuyor. Çevre dostu olma yolunda mesajlar veren bu oyuncaklar, aynı zamanda çocukların çevre dostu alışkanlıklarını da teşvik ediyor.

Rahatlık, kolay kullanım, fiyat ve kalite değerlerinin ön planda tutulduğu the WOO’nun çocuklar için şık ve eğlenceli sürprizleri var… Gün içerisinde tüketilen ürünlerden kolaylıkla yapılabilen bilim kitleri ve oyuncaklardan oluşan “Yeşil Yaşam” oyuncakları, Türkiye’de sadece the WOO’da yer alıyor. Set içerisinde çocuklar için alışveriş poşeti yerine ‘Çevre Dostu Alışveriş Çantası’na, plastik poşetleri değerlendirmeleri için ‘Plastik Çanta Canavarı’ gibi ürünler yer alıyor. Boş plastik şişelerden canavar bebeklere ve geri dönüşümlü şişe lambası gibi farklı, aynı zamanda kullanışlı masa lambaları da yine the WOO’nun bu özel bilim ve oyuncak kitleri içerisinde yer alıyor.

Haberin Devamı

Doğa dostu geleceğin bilim adamları için

Eğitsel ve çocukların günlük ürünlerin geri dönüşümü konusunda teşvik eden the WOO’nun “Yeşil Yaşam” oyuncakları üstün kalite ve iyi tasarımları ile dikkat çekiyor. Çocukların oynarken eğlendiği, eğlenirken öğrendiği bu oyuncak setleri Avrupa ve Amerika güvenlik standartları ile uyumlu özelliklere sahip. 37 farklı oyuncaktan oluşan bu set Türkiye’de sadece the WOO’nun Palladium Alışveriş Merkezi ile İstanbul Forum mağazalarında bulunuyor. Fonksiyonel, bilimsel ve eğlendirici özellikleri ile dikkat çeken bu oyuncaklar, çocukları cesaretlendiriyor.

Yazarlar