Stil Zegna, Maserati'yi giydiriyor

Zegna, Maserati'yi giydiriyor

29.04.2013 - 14:00 | Son Güncellenme:

Milano/Torino, Nisan 2013 – Fiat Group CEO'su Sergio Marchionne ve Ermenegildo Zegna Group CEO'su Gildo Zegna, üç yıllık bir anlaşmaya imza atarak, dünya çapında İtalyan tasarımını ve üretim mükemmelliğini temsil eden iki marka arasında uzun dönemli bir ortaklığın doğmasını sağladı.

Zegna, Maseratiyi giydiriyor

Bu yöndeki ilk adım, 2014'te sunulacak Maserati Centennial'da (Maserati'nin Yüzüncü Yılı’nda) meyvesini verecek ve yeni Maserati Quattroporte'nin Ermenegildo Zegna imzasını taşıyan Limited Edition bir modeli sunulacak. Maserati’nin amiral gemisi olan bu otomobil, global lüks erkek giyiminde lider olan Grubun koleksiyonlarından ilham alan yeni renkler, malzemeler ve kaplamalarla yeniden yorumlanacak. Özellikle de Trivero'daki tarihi Lanificio Zegna yün fabrikası Maserati'ye kumaşlar üretecek.

Buna ek olarak, 2015 içinde bütün Maserati modellerinde Zegna tarafından üretilen bütünüyle yeni opsiyonel döşeme kumaşları sunulmaya başlanacak. 2016'da, Zegna Group'un "özel sipariş” giysi alanındaki uzun dönemli deneyiminden yararlanarak, Maserati müşterinin isteğine göre özel üretilmiş renkler ve döşeme kumaşları kullanarak , yeni, siparişe göre üretilen çözümler sunmaya başlayacak.

Maserati Quattroporte Limited Edition by Ermenegildo Zegna sadece 100 adet üretilecek ve müşteriler Zegna’nın her bir Maserati için özel olarak tasarladığı benzersiz bir aksesuar koleksiyonuna sahip olacak. İlk prototip önümüzdeki uluslararası otomobil fuarlarından birinde tanıtılacak.

Quattroporte Limited Edition tanıtımı bir iletişim kampanyası ve çeşitli önemli uluslararası etkinliklerle desteklenecek; ayrıca ortaklık, her iki markanın en iyi müşterilerine özel bazı etkinliklerin düzenlenmesini de içeriyor.

Ermenegildo Zegna Group CEO'su Gildo Zegna, "Geçmişte Fiat Grubu ile ve özellikle de Maserati’yle olumlu bir işbirliğimiz oldu" diye konuştu. "Her iki şirket de yüz yıllık endüstriyel bir geleneğe sahip ve dünya çapında İtalyan mükemmelliğinin temsilcileri olarak tanınıyor. Dünya çapında en çekici, en büyük geleneğe ve sportif başarılara sahip otomobil üreticilerinden biri olan Maserati’yle Yüzüncü Yıl kutlamaları çerçevesinde işbirliği yapmak, bizim için büyük bir gurur. Bu yeni işbirliğiyle her iki markanın da ayrıntılara gösterdiği büyük özeni en ileri teknolojiyle birleştireceğinden, böylece tarz ve zarafeti simgeleyen, dünya çapında yeni bir ikon yaratacağından eminim. Döşemeleri ve opsiyonları Zegna’nın tasarladığı Maserati Quattroporte Limited Edition by Ermenegildo Zegna, son derece konforlu bir iç bölüme sahip olacak ve İtalyan yaşam tarzının zamana meydan okuyan çekiciliğini yansıtacak."

Yazarlar