Banyo Sadeliğin yeni yüzü banyolarda

Sadeliğin yeni yüzü banyolarda

11.03.2015 - 12:55 | Son Güncellenme:

Tamamen silindirik GROHE yelpazesinin devamı olan batarya popüler bir klasiğin yeniden yorumlanmış hali.

Sadeliğin yeni yüzü banyolarda

En son teknolojiler ile donatılmış minimalist banyo bataryaları

GROHE, Essence batarya yelpazesinin tasarımı sadece en temel unsurları kalacak şekilde sadeleştirildi. Yeni 28 milimetre kartuş etrafında tasarlanan görünümdaha da inceldi ve GROHE minimalist yaklaşımının görsel etkisini daha da artırıldı. Yeni tasarımıyla Essence döner çıkış ucu ve ayarlanabilir GROHE AquaGuide perlatörünün gelişmiş fonksiyonelliği ile kullanıcılara daha fazla özgürlük sağlıyor. GROHE Essence bataryaların eşsiz tasarımının kökenleri gözden kaçmıyor.

Silindirik biçimler, akıcı geçişler

Dünyanın dört bir yanındaki tasarım meraklıları için gerçekleşen bir rüya olan Essence batarya yelpazesinin sofistike saf tasarımını uygun fiyatıyla tüketicilerle buluşuyor. S ila XL arasında farklı boyutlarda dört lavabo bataryasının bulunduğu yelpazede, “S” versiyonu halen piyasada bulunan tüm GROHE bataryalarından daha ince bir şekle sahip. 111 milimetre çıkış ucu yüksekliğine ve zarif bir kumanda koluna sahip bu mükemmel orantılı bataryayı kullanmak keyifli olduğu kadar estetik açıdan da göz doyurucu.

Essence lavabo bataryasının üç büyük varyantı farklı çaplara sahip silindirik bölümlerden ve bunlar arasında yumuşak şekilde akan geçişlerden oluşuyor. Bu incelikli geometri ve organik geçişler tasarıma şaşırtıcı şekilde insani bir dokunuş katıyor. Tüm Essence ürünlerinin boru şekilli “U” çıkış ucu ve ince kumanda kolu ile tüketicilerin banyolarını kusursuz bir görünüme kavuşturmasını sağlıyor.

Essence’ın lansmanından önce farklı lavabo-batarya kombinasyonlarının sayısız testi gerçekleştirildi. Tüketiciler, planlamacılar ve tesisatçılar bu testlerin sonuçlarını GROHE BestMatch™ web sitesinde veya ilgili mobil uygulamayı kullanarak bulabilecekler. GROHE BestMatch™ estetik açıdan hoş görünen batarya ve lavabo çiftlerinin kombinlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda çıkış ucunun altında yeterli alan ve sıçramasız bir su deneyimi de sunuyor.

Konfor ile sürdürülebilirlik dengede

Lavabolar için tüm tek kumanda kollu Essence bataryalarında entegre sıcaklık sınırlayıcılar ile donatılan 28 milimetre kartuşlar yer alıyor. GROHE’nin sürdürülebilirliğe olan adanmışlığı, kullanıcıların tadını çıkarttığı su deneyiminden taviz vermeksizin akış hacmini azaltan GROHE EcoJoy® perlatörde de kendini gösteriyor. Ek enerji tasarrufu için S boyutlu model batarya, varsayılan orta konumda açıldığında istenmeyen karışık su akışını önlemek için GROHE SilkMove® ES teknolojisi ile birlikte sunuluyor. En üst düzeyde kullanıcı konforunun yanı sıra sıçramasız çalışmayı da güvence altına almak için, daha büyük bataryalarda dönen çıkış ucu ile suyu tam da ihtiyaç duyduğu bir açıya getirilebilen ayarlanabilir GROHE AquaGuide perlatör bulunuyor.Zamandan tasarruf sağlayan ve kolay montaj imkanı veren GROHE QuickFix® Plus sistemi ise bu ürün yelpazesinin profesyoneller tarafından takdir edilen bir diğer önemli özelliği.

Zengin varyant seçenekleri

Lavabolara yönelik diğer varyantlar arasında, geniş lavabo çeşitliliğine uyum sağlayacak farklı uzunluklarda 3 delikli kombinasyonlar ile duvara montaj 2 delikli kombinasyonlar da bulunuyor. Yelpaze aynı zamanda küvet ve duşlar için gömme ve tezgah üzeri bataryalar, 3 delikli ve 4 delikli küvet kombinasyonlarının yanı sıra bir yerden küvet bataryasını da içeriyor.

Essence batarya ve armatür yelpazesi, Paul Flowers önderliğindeki GROHE Design Studio’nun en son kreasyonu olarak öne çıkıyor. ‘Red Dot: 2011/2012 Yılın Tasarım Ekibi’ödülüne layık görülen ve tam beş ‘Red Dot: En İyinin İyisi’ödülü kazanan GROHE Design Studio faaliyet gösterdiği sıhhi tesisat sektörünün de ötesinde tasarım alanında önemli bir isim haline geldi. GROHE, kıyas kabul etmeyen yeni Essence batarya ve armatür yelpazesini de portföyüne ekleyerek tüketicilerine olağanüstü tasarım ürünleri sunmaya devam etmek konusundaki kararlılığını vurguluyor.

Yazarlar