Mutfak Şafak Çak sizin için seçti

Şafak Çak sizin için seçti

06.08.2015 - 11:14 | Son Güncellenme:

Crate and Barrel, “Picks by Pros” projesiyle Şafak Çak’ın seçimlerine yer veriyor

Şafak Çak sizin için seçti

Crate and Barrel’ın, her ay Türkiye’nin ünlü bir mimar veya tasarımcının seçimleriyle hayata geçirdiği “Picks by Pros” serisi kısa bir yaz molasının ardından devam ediyor. Paris Hilton ve Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü isimlere tasarımlar yapan Şafak Çak’ın ev sahipliğindeki davet, 5 Ağustos Çarşamba günü Crate and Barrel Akasya Acıbadem mağazasında gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Crate and Barrel’ın, her ay ünlü bir mimar veya tasarımcının seçimlerine yer verilen “Picks by Pros” projesi Ağustos ayında denizin huzurlu renklerini yansıtan marin teması ve sualtının büyülü dünyasını yansıtan seçimleri ile Şafak Çak’ı ağırlıyor. Çak’ın seçimleri, 5 Ağustos Çarşamba günü Crate and Barrel Akasya Acıbadem mağazasında gerçekleştirilen bir kokteyl ile tanıtıldı. Tekne tutkusu ile tanınan ünlü tasarımcı, seçtiği parçalar arasında teknede kullanılabilecek, kırılmayan ve dekoratif ürünleri tercih etti.

Şafak Çak ve Crate and Barrel’’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete sanat, tasarım, iş ve cemiyet dünyasından isimler katıldı.

“Picks by Pros” projesi ile Türkiye’nin en önemli isimleriyle işbirliği yapmaktan ve ünlü tasarımcıların seçimlerini Crate and Barrel’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Crate and Barrel Türkiye ve Rusya CEO’su Nur Akgerman; “Mart ayından bu yana gerçekleştirdiğimiz Picks by Pros projemize ilginin gün geçtikçe artması bize gurur veriyor. Projemiz kapsamında müşterilerimiz, her ay farklı tarzdaki tasarımcıların seçimlerinden ilham alma şansı yakalıyor ve aynı zamanda satın aldıkları ürünlerle okuma istekli çocukları destekleyerek onların eğitim hayatlarını değiştirme fırsatı buluyor” dedi.

Haberin Devamı

Paris Hilton için özel tasarladığı yemek masası, Jennifer Lopez’in dünya turnesinde kullandığı taht, Sting’in Walker Tower’daki penthouse’unun mutfak ve salonu gibi Türkiye’de ve dünyada birçok konuşulan projeye imza atan tasarımcı Şafak Çak’ın favori Crate and Barrel ürünleri, 01-31 Ağustos tarihleri arasında Zorlu Center, Akasya Acıbadem ve İstinyePark mağazalarının yanı sıra, www.crateandbarrel.com.tr adresinde dekorasyon tutkunları ile buluşuyor. Proje kapsamında, “Picks by Pros” etiketleriyle yer alan ürünlerin satışından elde edilecek gelirin bir kısmı ise TOÇEV’e bağışlanıyor.

Yazarlar