Editörün Seçtikleri Sevgilinize Braun hediye edin

Sevgilinize Braun hediye edin

07.02.2017 - 12:30 | Son Güncellenme:

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken P&G markası Braun, hem kadınlar hem erkekler için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Sevgilinize Braun hediye edin

Hayatınızdaki özel erkek için en iyi 4 hediye…

Haberin Devamı

Erkeğinizin Günlük Tıraş Rutinini Tasarlayın!

1. En Üst Düzey Tıraş Performansı Arayan Erkekler İçin Braun Series 9 / 9260s Tıraş Makinesi (899 TL)

Dünyanın EN ETKİLİ tıraş makinası, yeni Braun 9 Serisi, olağanüstü nazik bir tıraş deneyimi vaad ediyor. 10 farklı boyuta adapte olabilen, 5 farklı kesme aparatının mükemmel uyumunu, dakikada 40.000 çapraz kesme hareketine sahip Syncro Sonic teknolojisiyle bir araya getirerek ilk vuruşta herhangi bir tıraş makinesinden çok daha fazlasını alıyor. Bu akıllı tıraş makinesi, cilt hatlarını okuyarak uyum sağlıyor. En üst düzey tıraş performansı arayan mükemmeliyetçi erkekler için sunduğu Braun Series 9 sevgilinizi mutlu etmenin en rahat yolu.

2. Zamanla Yarışan Erkekler için! Braun Series 3/3040s Tıraş Makinesi (269TL)

Haberin Devamı

Yenilikçi MicroComb teknolojisinin cilde sağladığı mükemmel konfor ve uyumla hiç olmadığı kadar hızlı tıraş sunan Braun Series 3, günlük rutinini zaman engeline takılmadan gerçekleştirmek isteyen erkeklere hitap ediyor. Islak ve kuru kullanım sunan tıraş makinesi, her dokunuşta hem kısa hem de uzun kıllar kesildiği için tıraş zamanı azalıyor, ciltte meydana gelebilecek olası tahrişler de minimum seviyeye iniyor.

3. Stilini ortaya çıkarmak isteyenler için! Braun MGK 3080 Erkek Bakım Seti (269 TL)

Günümüz erkeğinin saç ve sakalını aksesuar gibi kullanması trendi bu yılda artarak devam ediyor. Braun’un tüm vücut için kusursuz bakımlı bir görünüm ve stil kazanımı için tasarladığı Braun MK3080 4 çoklu bakım kiti 9 ayrı kesim şeklini bir arada barındırıyor. 60 dakika çalışma süresi ile ıslak ve kuru kullanılabilen Braun MK3080 sevdiğinize saç ve sakalında farklı stiller denemeyi vaad ediyor.


4. Saç ve Sakallarını Bir Arada Şekillendirmek İsteyen Erkekler için! Braun BT5090 Sakal Şekillendirme Makinesi (289TL)

Her gün dünyada milyonlarca erkek tarafından kullanılan Braun Saç ve Sakal Şekillendirme Serisi, erkeklerin ihtiyaçlarına yüksek hassasiyet ve konfor sunmak üzere güncellendi. Serinin en çarpıcı ürünü olan BT5090, maksimum hassasiyet için 0.5 mm uzunluk ayarı, her çeşit stili yüzünüze uygulayabilmeniz için tasarlanan 2 tarağı ve 25 farklı uzunluk ayarının yanı sıra yeni hassas kadranı ile yüzünüzü en keskin çizgilerle ve düzgün şekilde şekillendirmenize yardım ediyor. Şekillendirmede eşsiz bir hassaslık sunan bu yeni ürün, erkeklere kişisel tarzlarını ifade etme gücü vererek, en iyi sevgililer günü hediye alternatiflerinden biri olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Hayatınızdaki özel kadın için en iyi 5 hediye…

1. Kalıcı Pürüzsüzlük İçin! YENİ 300.000 Işık atımlı Braun IPL Epilasyon Cihazı/ BD 5001 (1499 TL)

SensoAdapt™ ten rengi sensörüyle devrim yaratan, uzun süre pürüzsüz bir cilt elde etmenin güvenilir ve neredeyse acısız bir yolunu kadınlarla tanıştıran Braun Silk-expert IPL, hassasiyeti ten rengine göre kendi ayarlayan, saniyede 80 kere cildi tarayabilen teknolojisi ile etkin, hızlı ve güvenli bir uygulama sunuyor. Üstelik evdeki rahattan ödün vermeden ve tek başına kullanım özelliğini barındırıyor.

2. Her Daim İpeksi ve Pürüzsüz Bir Cilt İçin! Braun Silk-épil 9 SkinSpa 3ü1arada Güzellik Seti /9969e (619TL)

Haberin Devamı

Braun’un en hızlı ve en etkili epilatörü Braun Silk-épil 9 SkinSpa ile sevdiklerinizin kendi cildiyle barışmasını ve özgürleşmesini sağlayın. Günümüzün en yeni güzellik çözümünü ortaya çıkaran, 2016’nın En İyi Tüketici Ürünü Braun Silk-épil 9 SkinSpa ile yeni eksfoliyasyon fırçası, teknoloji harikası epilasyon ve peeling başlıklarının buluşması sayesinde her daim ipeksi ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak mümkün!

3. Sevdiklerinize pürüzsüz bir cilt hediye etmeye ne dersiniz? Braun Silk-epil 5/5541 Islak & Kuru Epilatör – 289TL

Sevdiklerinize pürüzsüz bir cilt hediye etmeye ne dersiniz? Kusursuz tenini “hayat kurtaran” elbiselerin ardına saklayan kadınları yüreklendirecek ve onlara risk alma cesareti verecek Braun Silk-épil 5 Islak ve Kuru, epilasyona yeni başlayan kadınlara özgür olmanın inceliklerini öğretiyor. Islak ortamda yapılan epilasyonun acıyı yüzde 30 oranında azaltması yeni Silk Epil 5’in ıslak çalışmasının en önemli sebebi. Sevdikleriniz dört haftaya kadar süren pürüzsüz cildin özgürlüğünü Dünyanın 1 numaralı epilatör markası Braun Silk-épil 5 ile çıkarabilir.

Haberin Devamı

4. Hem Doğal, Hem de Kusursuz Bir Görünüm İçin! Braun Face 810 yüz fırçası ve yüz epilatörü (179TL)

Braun Face, 4 haftaya kadar pürüzsüz bir cilt için tüyleri kökten alır. Saniyede 200 çekme hareketiyle geleneksel cımbızlara göre çok hassas ve çok daha hızlıdır. Cilt gözeneklerinizi yüz fırçası ile derinlemesine temizleyen Braun Face, makyaj ve kirleri elle yapılandan 6 kat daha iyi biçimde temizleyerek yüzünüzdeki şaşırtıcı saflığı ve ışıltıyı nazikçe eski hâline getirir. %100 su geçirmez mikro salınımlı fırçası ile Braun Face, sevdiklerinizin nazik ve kapsamlı temizlik duş rutininin doğal bir parçası hâline gelebilir.


5. Bakımlı Saçlar İçin! Braun Satin Hair 5 PowerPerfection Saç Kurutma Makinesi (229TL)

Saçlarını kuruturken yatıştırmakta zorlananlar için Braun Satin Hair 5 PowerPerfection harika bir seçim. Hızlı ve zahmetsizce sonuç almak için etkileyici güç hafif tasarımla birleşti. Gelişmiş sıcaklık kontrolü, serinin diğer ürünlerine göre iki kat daha hızlı kurutma, elektriklenmeyi azaltan iyonizer fonksiyonu ve 2500 Watt’lık gücü ürünün dikkat çeken özellikleri arasında bulunuyor. Ultra güçlü, ultra kompakt ve ultra hafif bu saç kurutucusuyla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Yazarlar