Geri Dön

Sıcağa dayanıklı çikolata

İsviçre'de çikolata üreticisi Barry Callebaut 40 dereceye kadar dayanıklı çikolata üretti.

Sıcağa dayanıklı çikolata

Çikolata şirketleri yeni pazarlara açılabilmek için onlarca yıldır sıcağa dayanıklı çikolatanın formülünü arıyordu. İsviçre'de çikolata üreticisi Barry Callebaut, sıcağa dayanıklı çikolata geliştirdiğini açıkladı.

Haberin Devamı

"Müşterileriniz için tüm engelleri kaldırıyorsunuz. Satış noktalarında klima olmayabiliyor." diyen şirketin CEO'su Antoine de Saint-Affrique, Financial Times gazetesine yaptığı açıklamada çikolatanın tadının diğerlerinden farklı olmadığnı söyledi.

Normalde çikolata 34 derecede eriyor. DAha çok Orta Doğu, Afrika ve Asya pazarları için üretilen ürün 40 dereceye kadar dayanıyor ve üç yıl içerisinde piyasaya çıkacak.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber