Moda, moda olalı böyle rahatlık görmedi. Öyle bir rahatlık ki bu artık geceliğinizle markete, işe, partiye, davete ve aklınıza gelebilecek her yere gidebilirsiniz. Gecelik trendi bir süredir yüzünü gösteriyordu. Özellikle 90'ların meşhur slip elbiseleri ve pijama üstünü andıran gömlekleri dünyaca ünlü yıldızların ve bloggerların üzerinde sıkça görmeye başlamıştık. Ancak artık sokaklara da taşmaya başladığına göre, gecelik trendi bir süre daha hayatımızda olacağa benziyor.

Gecelik trendi diyince aklınıza sadece pijama ve saten gecelikler gelmesin. Bu sıradışı moda, sabahlıklar, desenli pijama altları, iç giysisi olmaktan çıkan sütyenler, korseler ve yatak odası giyimine dair daha pek çok parçayı içine alıyor. Söz konusu gecelik olunca dantel, saten, çiçek desenleri ve çizgiler ön plana çıkıyor. Oldukça seksi ve feminen görünmesinin yanısıra gecelik modası rahatlığıyla da bu yaz, reddedemeyeceğimiz alternatifler sunuyor.

Haberin Devamı

Sıradışı gecelik trendi

Tabi, rahatlık dediysek yataktan çıktığımız gibi sokağa çıkmayı kastetmiyoruz. Her şeyde olduğu gibi bu trendi uygulamanın da bir yolu yordamı var.

Sıradışı gecelik trendi

Öncelikle kendinizi sınırlayıp belli kalıplara sokmayın. Rahat bir takımın altına şık topuklularınızı giyebileceğiniz gibi botlar ve spor ayakkabıları da tercih edebilirsiniz. Bu senenin yükselen trendi topuklu terlikler de oldukça havalı olacaktır. Aksesuarlarınızla, saçınızla ve makyajınızla görünümünüzü zenginleştirmek sizin elinizde. Aşırıya kaçmaktan korkmayın.

Sıradışı gecelik trendi

Baştan ayağa gecelik sizi korkutuyorsa ya da fazla geliyorsa başka parçalarla da birleştirebilirsiniz. Örneğin slip elbisenizin üzerine giyeceğiniz bomber bir ceketle oldukça havalı olabilirsiniz. Veya, günlük bir pantolonun üzerine giyeceğiniz pijama üstü gömlekle sofistike bir çizgi yakalayabilirsiniz.

Sıradışı gecelik trendi

Tercih sizin. Bulun, buluşturun, birleştirin, zevkinizi konuşturun. Modanın gerisinde kalmayın.