Galatasaray Galatasaray transferde gaza bastı! Yıldız oyuncudan 4 yıllık imza, anlaşma tamam

Galatasaray transferde gaza bastı! Yıldız oyuncudan 4 yıllık imza, anlaşma tamam

25.06.2023 - 13:52 | Son Güncellenme:

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da hedef Avrupa'da başarı. Sarı-kırmızılılar bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray, uzun süredir peşinden koştuğu yıldız oyuncunun transferinde geri sayıma geçti.

Galatasaray transferde gaza bastı Yıldız oyuncudan 4 yıllık imza, anlaşma tamam

Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyıla sürüyor. Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan sarı-kırmızılılarda hedef ilk olarak Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak. Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray bu doğrultuda önemli isimlerin peşinden koşuyor.

Haberin Devamı

Transferlerin bir kısmını Avusturya kampına yetiştirmeyi planlayan yönetim uzun süredir peşinden koştuğu yıldız oyuncunun transferinde artık geri sayıma geçti. Bayram sonrası iki transferin birden açıklanması bekleniyor. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

TORRENT VE EKİBİNE ÖDEME YAPILDI

Galatasaray’da borçsuzluk için dev adım...

Sarı-kırmızılılar, 30 Haziran’a kadar, personel, futbolcu, teknik adam ve geçmiş döneme ait borçlu olduğu kişi ve kuruluşlardan alması gereken borçsuzluk kağıdı için yüklü miktarda ödeme yaptı.

Cim-Bom, toplamda 17 milyon euroyu (Yaklaşık 470 milyon lira) bulan bir ödeme gerçekleştirdi. Bu ödemeler içerisinde oyuncu maaşları ve transfer taksitleri olduğu gibi, ayrıca Torrent ve yardımcılarına yapılan ödemenin de olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Galatasaray transferde gaza bastı Yıldız oyuncudan 4 yıllık imza, anlaşma tamam

ICARDI İÇİN HER ŞEY HAZIR

Galatasaray’da transferin şüphesiz 1 numaralı ismi olan Mauro Icardi’nin günlük rutini, Sarı-Kırmızılı camiada yakından takip ediliyor. Eşi Wanda Nara ile birlikte tatil yapan Arjantinli yıldızın önceki gece uçak yolculuğuna çıkması endişe yaratsa da saatler sonra ailenin tatile devam ettiklerinin ortaya çıkmasıyla taraftarlar rahatladı.

Icardi’nin şu ana kadar Suudi Arabistan kulüpleriyle herhangi bir görüşme yapmadığı da gelen haberler arasında. Galatasaraylı yöneticilerin bu süre zarfında hem Icardi hem de Wanda ile temasları sürdürdüğü, her şeyin olumlu bir zemin üzerinde ilerlediği belirtiliyor.

Hem Icardi’nin hem de kulübü PSG’nin maddi taleplerini sorunsuz şekilde karşılamak isteyen Galatasaray Yönetimi, finansal arayış açısından da boş durmuyor. Tüm yönetim, Icardi transferine sponsor bulmak üzere seferber olmuş durumda. Birçok önemli firmanın kulübe olumlu geri dönüş yaptığı, dolayısıyla sponsorların hazır olduğu bildirildi.

2. Başkan Metin Öztürk, birkaç gün önce yaptığı açıklamada, Icardi’nin durumunun 1 hafta 10 gün içerisinde netleşeceğini müjdelemişti.

Galatasaray transferde gaza bastı Yıldız oyuncudan 4 yıllık imza, anlaşma tamam

BAYRAM SONRASI İKİ TRANSFER BİRDEN!

Eş zamanlı olarak birçok mevki için birçok oyuncuyla, menajerle ve kulüple temas halinde olan Galatasaray, özellikle Kurban Bayramı sonrasında iki bomba birden patlatmayı hedefliyor. Bunlardan ilki, Leandro Paredes olacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Sezonu Juventus’ta kiralık olarak geçiren 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, satın alma opsiyonunun kullanılmamasıyla birlikte PSG’ye geri döndü.

Fransız devinin yeni sezon kadrosunda düşünmediği Arjantinli futbolcunun en ciddi talibi Galatasaray. Hatta Sarı-Kırmızılılar, Güney Amerikalı yıldızla prensip anlaşması sağlamış durumda.

Galatasaray transferde gaza bastı Yıldız oyuncudan 4 yıllık imza, anlaşma tamam

4 YILLIK SÖZLEŞME

PSG’nin oyuncuyu kadroda düşünmemesi de Galatasaray cephesinin işini kolaylaştırıyor. Fransız kulübüyle iyi ilişkilere sahip olan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, kısa sürede görüşmeleri olumlu yönde sonuçlandırmaya hazırlanıyor.

Kulübe yakın kaynaklara göre şu ana kadar yapılan transfer girişimlerinde imzaya en yakın isim Leando Paredes. Galatasaray, tecrübeli orta saha oyuncusuyla 4 yıllık sözleşme imzalamayı ve oyuncuya senelik 2.5 milyon Euro ödemeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray transferde gaza bastı Yıldız oyuncudan 4 yıllık imza, anlaşma tamam

SOL BEK TRANSFERİ DE NETLİK KAZANIYOR

Paredes’in hemen ardından hedefte ise sol bek takviyesi var. Teknik direktör Okan Buruk’un çok istediği Angelino’nun yanı sıra geleceğe yatırım gözüyle bakılan Nuna Tavares’in de listede ön plana çıktığı öğrenildi.

2'YE 3'E KATLAYABİLİR

Bu sezon Marsilya’da kiralık oynayan ve bonservisi Arsenal’de bulunan Tavares’in, Galatasaray formasıyla tıpkı Boey ve Nelsson gibi bir çıkış yapabileceği, bu durumda değerini 2’ye hatta 3’e katlayabileceği öngörülüyor.

Sarı-Kırmızılılar işte bu yüzden Tavares’i kiralık olarak değil bonservisiyle almanın hesapları içinde. Kesenin ağzını açan Galatasaray Yönetimi, Arsenal’in kiralama konusunda diretmesi halinde sözleşmeye satın alma opsiyonu ekletmeyi düşünüyor.

Galatasaray transferde gaza bastı Yıldız oyuncudan 4 yıllık imza, anlaşma tamam

Benfica çıkışlı olan 23 yaşındaki Portekizli futbolcu, Marsilya’da kiralık sezonunu tam 6 golle tamamlayarak dikkat çekti. Kulübü Arsenal’in genç oyuncuyu satması durumunda 10-15 milyon Euro bandında bir bonservis beklentisi içinde olduğu da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Yazarlar