Beşiktaş Jackson Muleka'ya Fransa kancası! İşte teklif edilen rakam...

Jackson Muleka'ya Fransa kancası! İşte teklif edilen rakam...

08.08.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Jackson Muleka, kamp dönemi ve resmi maçlarda gösterdiği performansla formayı kaptı. Siyah-beyazlılarda bulduğu fırsatı iyi değerlendiren 23 yaşındaki oyuncuya Fransa'dan talip çıktığı ve resmi transfer teklifi geldiği belirtildi.

Jackson Mulekaya Fransa kancası İşte teklif edilen rakam...

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta takımdan ayrılması beklenen Jackson Muleka; Cenk Tosun ve Rachid Ghezzal'ın sakatlığı sonrası formayı kaptı. Bulduğu fırsatı iyi değerlendiren genç oyuncunun Fransa'dan sürpriz bir takımın radarına girdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Jackson Muleka'yı kadrosuna dahil etmek isteyen Fransa Ligue 1 ekibinin Beşiktaş'a sunduğu teklifin ayrıntıları netlik kazandı. İşte transfer haberinin detayları...

Jackson Mulekaya Fransa kancası İşte teklif edilen rakam...

3.35 MİLYON EUROYA GELDİ

Ecofoot Katumbi altyapısında futbola başlayan Jackson Muleka daha sonra Mazembe'nin yolunu tuttu. Belçika ekibi Standard Liege, genç oyuncuyu 2 milyon 840 bin euro karşılığında renklerine bağladı. 2021-2022 sezonunun ikinci yarısını kiralık olarak Kasımpaşa'da geçiren genç oyuncu, Süper Lig'de inanılmaz bir performans sergiledi.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon başında 3 milyon 350 bin euroluk bedelle Jackson Muleka'yı renklerine bağladı. Siyah-beyazlılar, Demokratik Kongolu futbolcuyla 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Jackson Mulekaya Fransa kancası İşte teklif edilen rakam...

BEKLENENİ VEREMEDİ, TALİP ÇIKMADI

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon beklenen performansı veremeyen Jackson Muleka'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. 23 yaşındaki oyuncu, Almanya'daki kamp döneminde oldukça etkili bir performans sergiledi.

Siyah-beyazlılarda formayı kapan Jackson Muleka, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı müsabakada da golünü atma başarısı gösterdi.

Jackson Mulekaya Fransa kancası İşte teklif edilen rakam...

METZ'DEN 4 MİLYON EURO

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş'ın genç yıldızı Jackson Muleka'ya Fransa Ligue 1 ekibi Metz talip oldu. Metz'in Demokratik Kongolu oyuncu için 4 milyon euroluk teklifini sunduğu belirtildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Jackson Muleka'yı kadroda düşündüğü ve takımdan ayrılmasına sıcak bakmadığı aktarıldı. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro. Demokratik Kongo Milli Takımı'nda 15 maça çıkan Jackson Muleka, 3 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar