Editörün Seçtikleri Sofralar Le Creuset ile daha renkli

Sofralar Le Creuset ile daha renkli

20.12.2017 - 10:21 | Son Güncellenme:

Gökkuşağının canlı renklerini eşsiz tasarım ile buluşturan Le Creuset döküm demir tencereleri ile, eşsiz lezzetli yemeklere imza atarak, kendi mutfağınızın şefi olun.

Sofralar Le Creuset ile daha renkli

Le Creuset ile mutfağınızı renklendirin. Gökkuşağının canlı renklerini eşsiz tasarım ile buluşturan Le Creuset döküm demir tencereleri ile, eşsiz lezzetli yemeklere imza atarak, kendi mutfağınızın şefi olun.

Haberin Devamı

90 yılı aşkın tecrübesiyle geleneklerine bağlılığı ve el yapımı kalite taahhüdü bugün de devam eden Le Creuset, piyasadaki en hafif döküm demir tencere markası olması ile fark yaratıyor. Dökümün ustası Le Creuset’in döküm demir tencereleri optimum pişirme özellikleri, ısıyı muhafaza etme kabiliyeti ve sunduğu farklı pişirme tekniği alternatifleri ile dikkat çekiyor.

Ömür boyu kullanım garantisiyle günümüzde adeta bir kült haline gelen Le Creuset döküm demir tencereleri, gözeneksiz iç kaplaması ve pürüzsüz dış yüzeyi ile rakiplerinden farklılaşarak, pişirme ve temizleme anında da kullanıcılarına kolaylık sağlıyor.

İndüksiyon ve fırın dahil tüm ocaklar tiplerinde kullanabilen Le Creuset döküm demir tencereleri, kenarlarından ve kapağına kadar eşit şekilde dağılan ısı sayesinde pişirme işlemini hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Döküm demirin materyali gereği sıcaklığı uzun süre hapseden Le Creuset döküm tencereleri pişirme işlemini düşük ısıda enerji tasarrufu sağlayarak tamamlıyor. Geleneği, yüksek kaliteyi ve eşsiz yemek pişirme zevkini birleştiren döküm demir tencereler, büyük kulpları sayesinde güvenli taşıma sağlayarak, hayatınızı kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı

Le Creuset döküm tencereler, koku ve tat emmediği için tencereniz içinde bulunan malzemelerin kendi tatları ile piştiğine emin olabilir, yemeğinizi gönül rahatlığı ile servis edebilirsiniz.

Siz de sevdiklerinizi, kendi hazırladığınız yemeklerle şımartmanın mutluluğunu yaşayın!

Yazarlar