Makyaj Ünlü Model Axe Erkeğine Kavuştu

Ünlü Model Axe Erkeğine Kavuştu

28.03.2011 - 10:09 | Son Güncellenme:

Karolina Kurkova, Axe Excite’ın “Dikkat Kızlar Üstüne Düşecek” dijital kampanyası kapsamında Axe erkeğini bulmak için geldiği İstanbul’dan ayrıldı. Kurkova’dan geriye, uzun süre hafızalardan silinmeyecek kareler kaldı…

Ünlü Model Axe Erkeğine Kavuştu

Victoria’s Secret’ın meleği, 1,5 ay içerisinde hayran sayısı 65 bine ulaşan Axe Facebook sayfası katılımcıları arasından seçtiği Axe erkeğiyle buluştu, çok özel pozlarla ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı’nın objektifinin karşısına geçti ve
Beyaz Show’da hayranlarını ekranlara kilitledi. Kurkova, Axe Partisi’nde ise cemiyet, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerle buluştu.

Haberin Devamı

Axe Excite’ın “Dikkat Kızlar Üstüne Düşecek” dijital kampanyasında erkekleri büyüleyen Karolina Kurkova, iki gün geçirdiği ve unutulmayacak projelere imza attığı İstanbul’dan 27 Mart Pazar günü ayrıldı. Ünlü model, Axe ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Axe, her zaman büyük ilgi gören kampanyalara imza atıyor. Axe’ın büyük bir hayranı olarak, böylesine dikkat çekici bir projede yer almak beni çok heyecanlandırdı.”

Kurkova, “Kampanya için New York’ta gerçekleştirdiğimiz çekimlerden sonra, Axe heyecanını İstanbul’a taşımak çok keyifli ve eğlenceliydi. İstanbul’da çok özel projeler gerçekleştirdik. Ayrıca İstanbul’un büyülü bir dokusu var ve bu doku insanın her duyguyu daha derinden hissetmesini sağlıyor. Pek çok ülkeye ve şehre gittim ancak bu kent benim için vazgeçilmez” dedi.

Haberin Devamı

Nihat Odabaşı’nın Objektifine Çok Özel!


Karolina Kurkova, Axe Excite’ın “Dikkat Kızlar Üstüne Düşecek” kampanyası için, ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı’nın objektifinin karşısına geçti. Dünyaca ünlü modelleri ve yıldızları fotoğraflayan Nihat Odabaşı, ünlü modeli Axe erkekleri için fotoğrafladı. Kurkova, Nihat Odabaşı’na unutulmayacak pozlar verdi.

Axe Partisi’nde Kurkova Rüzgarı


Karolina Kurkova, özel davetlisi olduğu Axe Partisi’nde cemiyet, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerle buluştu. Fashion Tv ekibinin de katılımıyla renklenen gece, Ozan Doğulu’nun müzikleriyle sabahın erken saatlerine kadar devam etti.

Beyaz Show’a damgasını vurdu


Karolina Kurkova, İstanbul’a geldiği gün katıldığı Beyaz Show’da izleyicileri ekranlara kilitledi. Ünlü model; güler yüzü ve güzelliğiyle konukları ve ekran başındaki izleyicileri kendisine hayran bıraktı.

Ünlü Model Axe Erkeğine Kavuştu


Karolina Kurkova, “Dikkat Kızlar Üstüne Düşecek” kampanyasında tarif ettiği ideal “Axe erkekleriyle” de buluştu. Kurkova, 1,5 ay içerisinde hayran sayısı 65 bine ulaşan facebook.com/axeetkisi sayfasından kampanyaya katılanlar arasından seçimini yaparak, merakla beklenen “Axe erkeklerini” açıkladı. Kampanyayı kazanan şanslı kişilerle Axe Partisi’nde bir araya gelen ünlü model, sempatik tavırlarıyla Axe erkeklerinin kalbini kazandı.

Yazarlar