Geri Dön

25 Ekim günün menüsü (Bugün ne pişirsem?)

En lezzetli en pratik en sağlıklı yemekleri yapmak isteyenler için 25 Ekim günü menüsünü hazırladık. "Bugün ne pişirsem?" diyenler için işte 25 Ekim günün menüsü...

25 Ekim günün menüsü (Bugün ne pişirsem?)

Bugün ne pişirsem? derdini yaşamamanız için hazırlamış olduğumuz 25 Ekim günün menüsüyle karşınızdayız. Soğuk akşamlarda sofralardan eksik olmayan bir lezzet varsa o da çorbalardır...

Haberin Devamı

Neden çorba içmeliyiz?

İçtiğiniz çorbaya göre değişiklik gösterse de genellikle çorbalar hem besleyici hem de lezzetlidir. Özellikle kış aylarına yaklaştığımız bu günlerde soğu akşamlrda içimizi ısıtması açısından ana yameklerden önce bir kase çorba kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.

25 Ekim günün menüsünde neler var?

Her gün aynı çorbayı yememeniz için 25 Ekim günün menüsünde size değişik çorba tarifleri veriyoruz. Hem pratik hem lezzetli hem de sağlıklı olan çorba tariflerimiz ile "Bugün ne pişirsem?" sorunuzu cevaplamış olacağız.

İşte 25 Ekim günün menüsü

Sebze çorbası tarifi


Pırasa çorbası tarifi


Isırgan otu çorbası tarifi


Bulgur çorbası

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber