Editörün Seçtikleri Yeni NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Yağı

Yeni NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Yağı

25.05.2016 - 10:03 | Son Güncellenme:

Kış boyunca giysilerin altına gizlenen vücutlar,yaz mevsiminin yaklaşmasıyla gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Yağı

Yaza formda ve güzel bir ciltlegirmek isteyen kadınların yardımına,çatlak görünümü azaltanYeniNIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Yağı koşuyor ve pürüzsüz cilt için “sıkı” bir yol arkadaşı oluyor…

Haberin Devamı

Çatlak görünümünü azaltıyor…

Fiziksel veya çevresel faktörler nedeniyle cildin aşırı gerilmesiyle oluşan çatlaklar, zamanla büyüyor ve ince beyaz çizgiler halinde görülmeye başlıyor.Ergenlikte ya da ileri yaşlarda kilo alıp vermek, gebelik esnasında yaşanan değişimler cildin gerilmesine ve cilt çatlaklarının oluşmasına neden oluyor.

NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Yağı, cildin çatlak görünümünü azaltıyor, düzenli kullanıldığında sadece 2 haftadacildi sıkılaştırıyorve cilt tonunu eşitleyerek yoğun şekilde besliyor.

Nivea Sıkılaştırıcı Vücut yağı yorumları

Yoğun doğal içeriklerle cildi besliyor…

NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Yağı, içerdiği Koenzim Q10’in yanı sıra; besleyici avokado, pamuk ve fındık yağlarıyla, cildin birden fazla ihtiyacına yanıt veriyor.

Haberin Devamı

Kullanım:

Ürün, hamilelik döneminde de güvenle kullanılabiliyor.Daha güzel ve sıkı bir cilt için tercih edilen ürün, hem kuru hem de duş sonrası ıslak cildenazikçe masaj yapılarak uygulanıyor.


NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Yağı: 42,50TL

Yazarlar