Advertorial Nakitcoins İle Kripto Takasında Farklı Bir Dönem Başladı!
Sponsorlu

Nakitcoins İle Kripto Takasında Farklı Bir Dönem Başladı!

22.12.2021 - 14:22 | Son Güncellenme:

Nakitcoins KYC kaydı yaparak paranızı emanet almadan bir sistem uygulamaktadır. Bitcoin, Monero, Doge, Mana, Sand, Gala, Tron, Ada Ethereum, Zcash, Tether ve Litecoin gibi para birimlerini hemen dönüştürebileceğiniz kolay bir kullanım alanı sundu. Türkiye’de de Avrupa’da da bir ilk olmayı başardı. Destekledikleri para birimlerini dönüştürebileceğiniz donanımları bir araya getirdi!

Nakitcoins İle Kripto Takasında Farklı Bir Dönem Başladı

Nakitcoins Kripto Parada Dönüştürücü Farkı!

Birçok online sisteme fark atan Nakitcoins.com, gerçek bir dönüştürücü sistemi olmayı başardı. Takas hizmetinde gerçekçi bir algoritma kurarak aldıklarınız ve sattıklarınız üzerinden paranızın güvende kalmasını da sağlıyor. Sabit tutarlar ve güvenli sistem özellikleriyle birçok online sisteme de örnek oldu. Şimdi hemen diyerek bir dakikada cüzdan açabilirsiniz.

Her Yerde Hizmet Her Zaman Kazanç!

Nakitcoins.com farklı lokasyonlarda hizmet vererek, hafta içi 10:00 ile akşam 22:00’a kadar hizmet verirken Cumartesi ve Pazar günleri de 12: 00 ile 19:00’a kadar hizmet vermeye devam ediyor. Kripto para dünyasına kendi imzasını atarak üst limit olmadan NUSD 50 USD seçeneklerinin de kullanılmasını sağlıyor.

Herkesin Örnek Aldığı Nakitcoins Sistemi

Herkesin örnek aldığı bu sistemde, yabancıların Türk borsasına katılamadığı hesap açma özelliklerine yer verilmiş. Ayrıca NUSD kullanılabilen bu sistemde, paranızı  dolar üzerinden de dönüştürerek ücretsiz para transferi yapabilirsiniz. Farklı özelliklerle birlikte kolaylaştırıcı, borsayı harekete geçirici ve hesap sahiplerinin lehine olanakları da geliştiriyor.

İlandır.