Cadde Al Pacino 83 yaşında baba oluyor! 29'luk sevgilisi hamile

Al Pacino 83 yaşında baba oluyor! 29'luk sevgilisi hamile

31.05.2023 - 12:10 | Son Güncellenme:

'Scarface', 'The Godfather' ve 'The Devil's Advocate' gibi efsane filmlerin oyuncusu Al Pacino'nun, geçtiğimiz seneden beri aşk yaşadığı genç sevgilisinden haftalar sonra çocuk sahibi olacağı ortaya çıktı. Bu, ünlü ismin dördüncü çocuğu olacak.

Al Pacino 83 yaşında baba oluyor 29luk sevgilisi hamile

Scent of a Woman (Kadın Kokusu) filmi ile 1992'de En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar alan, 83 yaşındaki usta oyunu Al Pacino; dördüncü kez baba olmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

TMZ'nin haberine göre; ünlü ismin geçen sene nisan ayında aşk yaşamaya başladığı 29 yaşındaki kız arkadaşı Noor Alfallah, sekiz aylık hamile.

Al Pacino 83 yaşında baba oluyor 29luk sevgilisi hamile

ÜÇ ÇOCUĞU VAR

Hollywood yıldızının, Beverly D'Angelo ile birlikteliğinden 22 yaşlarında olan Olivia Pacino ve Anton James Pacino adında ikizleri var. Jan Tarrant ile birlikteliğinden ise Julie Pacino (33) adında bir kızı var.

Al Pacino 83 yaşında baba oluyor 29luk sevgilisi hamile

Alfallah, daha önce de Rolling Stones grubunun efsanevi solisti Mick Jagger (79) ve milyarder Nicolas Berggruen (61) ile aşk yaşamıştı. Noor Alfallah, Clint Eastwood (93) ile de görüntülenmiş; ancak ikilinin aralarında romantik bir ilişki olmadığı ve aile dostu oldukları ortaya çıkmıştı.

Al Pacino 83 yaşında baba oluyor 29luk sevgilisi hamile

"YAŞÇA BÜYÜK, ZENGİN ERKEKLERLE AŞK YAŞIYOR"

Alfallah ile Pacino'nun aşk yaşadığı öğrenildiğinde Page Six'e konuşan bir kaynak; ikilinin aralarındaki yaş farkının bir sorun olmadığını söylemişti:

Haberin Devamı

Pacino ve Noor pandemi sırasında görüşmeye başladılar. Noor çoğunlukla kendinden yaşça büyük zengin erkeklerle aşk yaşıyor... Bir süredir Al ile birlikte ve çok iyi anlaşıyorlar. Al'ın babasından daha yaşlı olmasına rağmen yaş farkı bir sorun gibi görünmüyor. Alfallah da zengin bir aileden ve iyi bir çevreden geliyor.

Beverly Hills'te dünyaya gelen Alfallah, UCLA Film ve Sinema Okulu'nu bitirdi, kariyerine yapımcı olarak devam ediyor.

Al Pacino 83 yaşında baba oluyor 29luk sevgilisi hamile

ROBERT DE NIRO DA 79 YAŞINDA YENİDEN BABA OLDU

Kısa süre önce Pacino'nun yakın dostu olan 79 yaşındaki usta aktör Robert De Niro'nun da kız arkadaşı Tiffany Chen'den çocuğu dünyaya gelmişti. Böylece De Niro, yedi çocuk babası oldu.