Cadde Aslı Gibidir filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Aslı Gibidir nerede çekildi?

Aslı Gibidir filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Aslı Gibidir nerede çekildi?

01.03.2021 - 18:15 | Son Güncellenme:

Aslı Gibidir filmi, yerli komedi türündeki dikkat çeken filmler arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosuyla olduğu kadar konusuyla da öne çıkıyor. Aslı İnandık'ın başrolde olduğu film, televizyon ekranlarında sevenlerinin beğenisine sunuluyor. Peki, Aslı Gibidir oyuncuları kim?

Aslı Gibidir filmi konusu nedir, oyuncuları kim Aslı Gibidir nerede çekildi

Sinemanın adından söz ettiren yapımlarından olan Aslı Gibidir filmi, Ali Yorgancıoğlu yönetmenliğinde hazırlandı. Senaryoyu ise Evren Erdoğan, Ayşe Balıbey Tanıl ve Bener Karaçor kaleme aldı. Yapım 2019 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki Aslı Gibidir filmi hakkında detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

ASLI GİBİDİR FİLMİ KONUSU

Oyuncu olma hayaliyle yanıp tutuşan Aslı, ailesinin tercihi ile okuduğu ilk üniversitenin ardından yeniden sınava hazırlanır ve özel bir üniversitenin konservatuvarını kazanır. Ailesinin desteğini alamayan genç kız ne olursa olsun hayalini gerçekleştirmeye kararlıyken kendisini hiç bilmediği bir dünyanın içinde bulur: Dublörler Kulübü. 

ASLI GİBİDİR FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Başrol oyuncusu Aslı İnandık’ın sekiz ayrı karaktere hayat verdiği Aslı Gibidir filmi İstanbul’un dört farklı semtinde çekildi. Filmin çekimleri için semtlerde farklı platolar kuruldu.

ASLI GİBİDİR OYUNCU KADROSU

Aslı İnandık
Nazlı Tosunoğlu
Tuna Orhan
Ayten Uncuoğlu
Ahmet Olgun Sünear
Toygan Avanoğlu
Enis Arıkan
Seda Türkmen
Uraz Kaygılaroğlu
Melis Kaygılaroğlu
Berkay Tulumbacı
Aslı Turanlı
Tuğçe Karabayır
Caner Özyurtlu