Cadde Audrey Hepburn'ün hayatını anlatacak filmin başrolü belli oldu

Audrey Hepburn'ün hayatını anlatacak filmin başrolü belli oldu

11.01.2022 - 15:54 | Son Güncellenme:

Oscar adayı oyuncu Rooney Mara, Hollywood'un Altın Çağı'ndan ikonik yıldız Audrey Hepburn'ün biyografisinde başrolde yer alacak. Hepburn'ün oğlu, annesini Rooney Mara'nın canlandıracağını açıklanmasının ardından bunu onayladığını söyledi.

Audrey Hepburnün hayatını anlatacak filmin başrolü belli oldu

Hollywood’un Altın Çağı’nın ikonik yıldızı Audrey Hepburn'ün hayatını anlatan biyografik film hazırlanıyor. Filmi Oscar adayı yönetmen Luca Guadagnino yönetirken; senaryosunu ise The Giver’ın ortak yazarı Michael Mitnick kaleme alacak.

Haberin Devamı

Filmde Hepburn’ü; Oscar adayı oyuncu Rooney Mara canlandıracak. 36 yaşındaki oyuncu aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek.

Son olarak Guillermo del Toro'nun 'Nightmare Alley' adlı filminde rol alan Mara, her ikisi de Oscar adaylığı kazanan 'Ejderha Dövmeli Kız' ve 'Carol’daki rolleriyle tanınıyor.

Audrey Hepburn'ün oğlu Sean Hepburn Ferrer, Fox News'e verdiği röportajda proje hakkında kendisiyle temasa geçildiğinde "projeden haberdar olmadığını" söyledi. Ferrer, “Rooney'nin olması mutluluk verici. Görünüşe göre orada çok fazla aşk var” ifadesiyle Mara’nın annesini canlandırmasına onay verdi.

Audrey Hepburnün hayatını anlatacak filmin başrolü belli oldu

AUDREY HEPBURN KİMDİR?
1993 yılında 63 yaşında kanserden hayatını kaybeden Audrey Hepburn, Roman Holiday, Breakfast at Tiffany's ve My Fair Lady gibi klasik filmlerdeki rolleriyle tanınıyordu. Hepburn, 40 yıllık kariyeri boyunca, sonuncusunu ölümünden sonra aldığı Emmy, Oscar, Tony ve Grammy ödülleri ile EGOT (Emmy-Grammy-Oscar-Tony) statüsüne ulaşan ilk oyuncu oldu.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR: AVALON