Cadde Aydilge ile Utku Barış Andaç evleniyor

Aydilge ile Utku Barış Andaç evleniyor

27.01.2018 - 09:10 | Son Güncellenme:

'Gece Uyku Tutmazsa' adını verdiği single'ını bir süre önce müzikseverlerin beğenisine sunan Aydilge, TRT Müzik'te yayınlanan 'Düetler' programına konuk oldu.

Aydilge ile Utku Barış Andaç evleniyor

'Düetler' programında Deniz Tuzcuoğlu ile birlikte yaptığı düetlerle izleyicilere tam anlamıyla bir müzik ziyafeti sunan Aydilge, programın ortalarına doğru orkestrasında yer alan nişanlısı Utku Barış Andaç'ı da yanına davet etti.

Haberin Devamı

Nişanlısından övgü dolu sözlerle bahseden şarkıcı, yeni parçasını nişanlısının gözlerinin içine bakarak söyledi. Şarkı sonunda "Gece Uyku Tutmazsa'nın sözü ve müziği bana ait ama kime yazdığımda sanırım yeterince belli olmuştur. O sadece orkestramda keman çalan bir müzisyen değil, aynı zamanda kalbimi de çalan bir prens" dedi.

Aydilge, izleyicilere takdim ettiği nişanlısı ile bu yaz dünya evine gireceklerini, dolayısıyla albüm heyecanın dışında birde düğün telaşı içinde olduklarını söyledi.

Düğün alışverişine yavaş yavaş başladıklarını dile getiren şarkıcı, "İçim kıpır kıpır. 7 aylık doğmuşum. Annemin karnında bile fazla duramamışım" sözleriyle, heyecanlı bir yapısı olduğuna vurgu yaptı.

Aydilge, "Karamsar olmayan, negatif enerjisi olmayan slow bir albüm hazırlıyorum. 'Gece Uyku Tutmazsa' bu albümün öncü şarkısı. Hareketli kıpır kıpı Aydilge'den slow Aydilge'ye geçiş yapacağız yeni albümümüzle. Hazırlıklarımızda epey bir yol kat ettik" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı