Cadde Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın dizileri

Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın dizileri

20.04.2021 - 13:28 | Son Güncellenme:

Hakan Sabancı ile genç oyuncu Aygün Aydın’ın adı aşk dedikodularına karışmıştı. Aydın, ünlü iş insanı ile sosyal medyada mesajlaştığını iddia etmiş, ve bu mesajları Instagram hesabından yayınlamıştı. Oyuncunun, Sabancı hakkında söyledikleri ağızları açık bıraktı. Haberi duyanlar ise Aygün Aydın hakkında arayışa geçti. Peki Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın dizileri nelerdir?

Aygün Aydın kimdir Aygün Aydın dizileri

Sosyal medyayı sallayan Aygün Aydın yorumları birçok kişiyi arayışa geçirdi. Geçtiğimiz aylarda adı Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Aygün Aydın, sosyal medya hesabından Sabancı'yla mesajlaştığını iddia etmişti.

Haberin Devamı

Aygün Aydın, yaptığı paylaşıma, "Ben ve dikkatini üzerimde tutmaya çalıştığım adamın stalkladıkları. Ben bunlarla nasıl baş edeyim? Geçen arabanın üzerinde bikinili foto attım gaza gelip. Sülalem linç ediyordu resmen ki benim anne tarafım Ukraynalı ona rağmen. Pes ediyorum bugün itibariyle" notunu düşmüştü.

AYGÜN AYDIN KİMDİR, OYNADIĞI DİZİLER NELERDİR?

Aygün Aydın 1995 İstanbul doğumludur. Beykent Üniversitesi Tv Haberciliği ve Programcılığı bölümünde okudu. Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli’nin “Şeker” klibinde oynamıştır. Bu Tarz Benim adlı moda programı ile tanındı.

Oyunculuk ve müzik eğitimi almıştır. Son olarak Bay Yanlış dizisinde Şebnem karakterine hayat vermiştir.

Aygün Hanım Instagram hesabını kullanan Aygün Aydın’ın 178 bin takipçisi bulunuyor.