Cadde Bebek göründü! Ahmet Kural ve Çağla Gizem'den aile pozu

Bebek göründü! Ahmet Kural ve Çağla Gizem'den aile pozu

02.01.2024 - 10:14 | Son Güncellenme:

Bu yaz nikah masasına oturarak dünyaevine giren ünlü oyuncu Ahmet Kural ve avukat eşi Çağla Gizem Şahin kısa bir süre önce bebek beklediklerini duyurmuştu. İlk bebeklerine kavuşmak için gün sayan çift, birlikte verdikleri yeni yıl pozunu Instagram'da paylaştı.

Bebek göründü Ahmet Kural ve Çağla Gizemden aile pozu

Dört senedir birlikte olan Ahmet Kural ve avukat Çağla Gizem Şahin çiftinin ilişkisi bir dargın bir barışık devam ediyordu. Mayıs ayında yeniden barışma kararı alan çift, geçtiğimiz temmuz ayında Bodrum Cennet Koyu'nda sevenlerinin olduğu bir düğünle evlendi.

Haberin Devamı

Evlenmelerinin üzerinden çok geçmeden Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin mutlu haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Kural eşiyle pozlarını 'Çok heyecanlıyız' notu ile paylaştı.

Bebek göründü Ahmet Kural ve Çağla Gizemden aile pozu

"MUSTAFA KEMAL'DEN GELİYOR İSMİ"

Erkek bebek bekleyen ünlü çiftin oğullarına verecekleri isim de ortaya çıktı. Kural, "İnşallah baba olacağım. Beşinci aya girdi. Erkek olacak. İnşallah sağlıklı sıhhatli doğar. İnşallah Allah bir kız çocuğu da nasip eder. Daha doğmadan büyük bir heyecan sardı bizi. Kalabalık ve çocuğu bol olan ailelerde yetiştik. Çok istiyoruz ama kesin değil. Kemal ismini çok istiyoruz. Mustafa Kemal'den geliyor ismi. İnşallah olgun kemâle ermiş bir çocuk olur" dedi.

Bebek göründü Ahmet Kural ve Çağla Gizemden aile pozu

BELİRGİNLEŞEN KARNI DİKKAT ÇEKTİ

İlk bebeklerine kavuşmak için gün sayan çift, birlikte verdikleri yeni yıl pozunu Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Çağla Gizem'in belirginleşen karnı dikkatlerden kaçmadı.

Bebek göründü Ahmet Kural ve Çağla Gizemden aile pozu

Haberin Devamı