Cadde Bengü’yü kıskanıyorum

Bengü’yü kıskanıyorum

06.08.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Serdar Ortaç, Açıkhava’yı hıncahınç dolduran hayranlarını coşturdu. “Hayatımın aşkını bulmak istiyorum” diyen şarkıcı, bu konuda Bengü’yü örnek aldığını söyledi ve ekledi: “Sonunda aradığı aşkı buldu, onu kıskanmamak mümkün değil”

Bengü’yü kıskanıyorum

Serdar Ortaç, Avea Açıkhava Konserleri kapsamında önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda bir konser verdi. 5 bin kişilik mekânda hiç yer kalmayınca, Ortaç hayranları konseri merdivenlerde izledi. 30 kişilik dans ekibi de şovlarıyla Ortaç’a eşlik etti.

Aile boyu destek

Şarkıcıyı, annesi Nesrin, kardeşleri Şebnem ve Serkan Ortaç da yalnız bırakmadı. Konseri izleyenler arasında Bengü ve sevgilisi Akın Altan ile genç şarkıcı Nazlı da vardı. Şarkı aralarında ailesi, sanat ve özel hayatı ile ilgi de konuşan ünlü popçu şöyle konuştu:
“Bu akşam sevgili annem, kız ve erkek kardeşlerim de burada. Babamı göremedim, sanırım o evde uyuyor. Annemin en büyük temennisi benim mürüvvetimi görmek. Ben de bunu çok istiyorum. Fakat hayatımın aşkını bulmak istiyorum. Bu konuda en çok Bengü’yü örnek alıyorum. Sonunda aradığı aşkı ve adamı buldu. Onu kıskanmamak mümkün değil” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Danslarla Michael Jackson’a saygı duruşu
Serdar Ortaç, “Şeytan” adlı parçayla başladığı konserinde 1994 yılından bu yana imza attığı tüm şarkılarına yer verdi. Konserde Michael Jackson da unutulmadı. Ortaç sahneye çıkmadan önce, 30 kişiden oluşan dans grubu bir gösteriyle Jackson’ı andı.
5. Avea Açıkhava Konserleri’nde Serdar Ortaç, 14 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda bir kez daha sahneye çıkacak.