Cadde Berk Atan kimdir kaç yaşında? Berk Atan film ve dizileri...

Berk Atan kimdir kaç yaşında? Berk Atan film ve dizileri...

02.07.2022 - 19:16 | Son Güncellenme:

Berk Atan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak TRT 1 ekranında yayımlanan Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Taner karakteri ile geniş hayran kitlesine ulaşan Berk Atan bu akşam ekrana gelecek olan İbrahim Selim İle Bu Gece programının konuğu oluyor. İşte Berk Atan hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Berk Atan kimdir kaç yaşında Berk Atan film ve dizileri...

Berk Atan'ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Gönül Dağı adlı dizide hayat verdiği Taner karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Berk Atan'ın Instagram'da 5.1 milyon takipçisi bulunuyor. Oyuncu kariyerine mankenlik yaparak başlamış 2012 yılında Best Model Of Turkey birincisi olmuştur.

Haberin Devamı

BERK ATAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA ASLEN NERELİ?

2012 Best Model of Turkey birincisi. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir.

Kameralar karşısına ilk kez Her Şey Yolunda dizisindeki Selçuk Demircioğlu karakteri ile geçmiştir. Dizi 23 bölüm sürmüştür. Daha sonra Altındağlı dizisinde Pamir karakterini canlandırmıştır. 2015-2016 yılları arasında Güneşin Kızları dizisinde Savaş Mertoğlu karakterini canlandırmıştır. Dizi toplam 39 bölüm sürmüştür.

• 2017 yılında yayımlanan Dayan Yüreğim dizisinde Atıf Sinan Şanal karakterini canlandırmıştır.

• 2017 yılında başlayan ve 2018 yılında sona eren Cennet'in Gözyaşları dizisinde Selim karakterini canlandırmıştır. Dizi 36 bölüm sürmüştür.

Haberin Devamı

• Günümüzde ise, 2020 yılında TRT 1'de başlayan Gönül Dağı dizisinde Taner karakterini canlandırmaktadır.

Berk Atan'ın 5.1 Milyon Instagram takipçisi vardır. Sunucu ve oyuncu Ebru Destan'ın yeğenidir.