Cadde Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli açıklaması!

Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli açıklaması!

10.04.2024 - 06:44 | Son Güncellenme:

Aras Bulut İynemli ile Bige Önal, aşklarına bir şans daha verseler de yedi yıllık ilişkileri mutsuz sonlanmıştı. Güzel oyuncu, ayrılık sonrası "Kaç senelik en yakın arkadaşım" dediği eski sevgilisi Aras Bulut'la ilgili soruya yanıt verdi.

Bige Önaldan Aras Bulut İynemli açıklaması

Bige Önal, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Kız kıza bir yemekte olduklarını söyleyen 34 yaşındaki oyuncu, "Kendi hayatlarımızdan bahsettik, yakın arkadaşlarımızla oturduk. Güzel bir sohbet oldu" dedi.

Haberin Devamı

"İSTANBUL'U BAYRAMDA SEVİYORUM"

Bayramın yaklaşması ile tatil planları sorulan Önal, "Ben İstanbul'u bayramda seviyorum. Sessiz sakin oluyor. Eski bayramların olmayışını hissediyoruz. Bayramlar bize çocukluğumuzu hatırlatıyor ama eskisi gibi değil bence" ifadelerini kullandı.

Bige Önaldan Aras Bulut İynemli açıklaması

"ARAS'LA HALA GÖRÜŞÜYORUZ"

Uzun süre aşk yaşadığı meslektaşı Aras Bulut İynemli ile ayrılık kararları çok konuşulan güzel oyuncu, aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Hayatımda biri olunca söylerim size. Biz Aras'la da görüşüyoruz, sonuçta küs değiliz ki. Yani arkadaşız da aynı zamanda. Çok vakit geçti, ayrılık sebebini sormayın. Hepimizin yolu açık olsun. Kriter de koymam kendime. Eğer bundan sonra birisi olursa insan olsun, en önemlisi o.

Bige Önaldan Aras Bulut İynemli açıklaması

"ARAS BENM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Bige Önal, yedi yıllık birliktelik sonrası Aras Bulut İynemli ile 2022 yazında kısa bir ayrılık süreci yaşamıştı. İlişkilerine bir şans daha verme kararı alan ikili, Aralık 2022'te aşklarına nokta koymuştu.

Bige Önaldan Aras Bulut İynemli açıklaması

Ayrılığın ardından görüntülenen ünlü oyuncu, "Aras'la arkadaşlığımız devam edecek. Benim için çok önemli biri. Kaç senelik en yakın arkadaşım sonuçta” demişti.