Cadde 'Bizim için '15 güne ayrılır' dediler! 15 yıl oldu evleneli'

'Bizim için '15 güne ayrılır' dediler! 15 yıl oldu evleneli'

12.04.2023 - 16:49 | Son Güncellenme:

Meslektaşı Pınar Altuğ (48) ile 2008 yılında nikâh masasına oturan oyuncu Yağmur Atacan'dan (39) romantik bir yıl dönümü mesajı geldi. Aralarındaki dokuz yaş fark nedeniyle sıkça magazin gündemine gelen, 14 yaşında Su adından bir kızları olan çiftten Pınar Altuğ, yorum ve beğeni yağan eşinin paylaşıma kayıtsız kalmadı.

Bizim için 15 güne ayrılır dediler 15 yıl oldu evleneli

'Çocuklar Duymasın' dizisinde hayat verdiği 'Meltem' karakteri ile olarak hafızalarda yer eden Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan, 2008 yılında meslektaşı Yağmur Atacan ile dünyaevine girdi.

Haberin Devamı

Haklarından birçok kez ayrılık haberi çıkan ünlü çift, 15'inci evlilik yıl dönümlerini, sosyal medya hesaplarından yaptıkları romantik paylaşımlarla kutladı.

Bizim için 15 güne ayrılır dediler 15 yıl oldu evleneli

"İNADIMIZDAN DEĞİL, SEVGİMİZDEN MAHÇUP EDERİZ"

Yağmur Atacan, Pınar Altuğ'un fotoğrafına, "Bizim için '15 güne ayrılır' dediler, 15 ay diye düzelttiler, 15 yıl oldu evleneli. 15 ömür olsa inadımızdan değil, sevgimizden mahçup ederiz. Bakıp şu resime, nasıl hak verilmez bana? Neyse biz bir ufak kutlamaya kaçar" mesajını yazdı.

Bizim için 15 güne ayrılır dediler 15 yıl oldu evleneli

"SENİNLE BİR ÖMÜR"

Pınar Altuğ ise eşini etiketleyip, kalp emojisi de eklediği nikah fotoğrafına, "15 sene... Seninle bir ömür" notunu düştü. Paylaşım 20 binden fazla beğeni aldı.

"O ŞANSLI ADAM BEN OLUYORUM"

Yağmur Atacan'ın, eşinin Instagram gönderisine, "Evet. O şanslı adam ben oluyorum, ta kendisi" yorumunu yapması dikkat çekti.

Bizim için 15 güne ayrılır dediler 15 yıl oldu evleneli